Claudia Pătrășcanu a trecut peste despărțirea de Gabi Bădălău: „Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu mai simte nimic pentru tatăl copiilor ei. Ba mai mult, vedeta spune că nu îl mai iubește pe Gabi Bădălău de foarte mult timp.

După ce presa a tot scris despre o posibilă împăcare între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, artista face lumină și spune că nu își mai dorește să fie cu tatăl copiilor ei, pentru că nu îl mai iubește. 


„Păi îl auzeam cumva că sunt geloasă sau că nu îi dau pace, să ne amintim că eu am înaintat acest divorț și eu nu mi-am mai dorit această căsnicie și nu mă mai regăseam. Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente. Eu în momentul de față și de mult timp nu mai am sentimente de iubire pentru acest bărbat”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Ulterior, Claudia Pătrășcanu a postat și un mesaj dur pe rețelele de socializare, în care pare cî vrea să îi transmită fostului soț că nu mai există cale de impăcare. 

Mi s-a întâmplat de prea multe ori sa nu pot face nimic pentru mine, dar sa pot face atâtea pentru cei din jur... nu m-am întrebat dacă merita ci am făcut totul fără sa primesc ceva la schimb. N-am așteptat și nu aștept recunoștință, dar oamenii sunt parșivi și au doar interese pentru ca așa au primit și ei la rândul lor. Nu generalizez! Azi pur și simplu am hotărât sa nu-mi pierd timpul cu oameni nerecunoscători și goi pe interior, cei fără scrupule care se mint chiar pe ei și trăiesc intr-o minciuna cu viața lor. De azi înainte nu-mi pasa de cei egoiști și plini de venin. Prefer sa am de suferit de pe urma a tot ce intenționează sa mi se facă, sa ma discrediteze și sa nu se gândească la nimic, pentru ca ei trăiesc pentru nimic... decât sa fiu ca ei.

”Nu, nu vreau sa fiu ca acești oameni, îmi păstrez demnitatea și loialitatea fata de cei pe care ii iubesc. Dacă atunci când ești bun și întinzi un deget ești luat de prost, atunci probabil ca n-am șanse sa ma deștept vreodată. Și nici nu vreau. Vreau sa văd cât de lacomi sunt și pana unde pot merge unii. Oare pot ei sa ia atât de mult cât pot eu sa le ofer? Oare fiecare dintre noi nu vom plăti după gândurile, intențiile și faptele noastre?! Fii OM!”,  a scris vedeta pe contul ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel