Claudia Pătrășcanu, speriată că fostul soț i-ar putea lua copiii: „Tatăl dorește să-i ia de lângă mine”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut astăzi o nouă înfățișare la tribunal. Chiar dacă cei doi au petrecut weekend-ul la munte împreună cu cei doi copii ai lor, acum lucrurile s-au înrăutățit din nou între ei. 

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu se va termina prea curând. Cei doi au pornit un nou scandal, chiar dacă în urmă cu câteva zile au petrecut un weekend minunat împreună la munte. Vedeta este speriată că fostul soț vrea să îi ia copiii. Claudia Pătrășcanu spune că Gabi Bădălău profită de bunătatea ei și nu este conștient de binele copiilor. 


„Îi dai unui om un deget și îți ia toată mâna. Vrea să-mi ia copiii! Am spus tot. Vrea să-mi ia copiii. Una spune la TV și alta face în instanță. Niciodată nu s-a pus problema unei împăcări. Când ești bun, ești luat de... înțelegeți? În loc să vadă binele suprem al copiilor, el își vede interesul și răutatea. Nu pot să spun ce au spus domnii judecători”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.


Vedeta a dat primele declarații despre vacanța petrecută alături de Gabi Bădălău la munte. Artista susține că au vrut să meargă împreună pentru binele celor mici. 


„A fost ok la munte. Am ok pentru că eu mi-am dorit să-i apropii pe copii, deoarece copiii nu-și mai doresc să meargă la tatăl lor și motivul îl știe și el. Cumva, am vrut și doresc în continuare să-i ajut, însă pare că tatăl dorește să-i ia de lângă mine. Cred că nu se gâdește la copii. Se gândesște să facă rău în continuare, să-mi facă mie rău, dar răul se duce către copii”, a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel