Previziuni numerologie 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ryoji Iwata
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ryoji Iwata

Ce ne rezervă numerologia anului 2023? Iată previziunile despre TOATE numerele personale, oferite de Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut, formator, dar și membru al Asociației Numerologilor din România. 

Din punct de vedere astrologic, Alexandru este un nativ Berbec și are un marcaj de Pești în harta natală. Este omul potrivit să ne explice cum va arăta acest an pentru toate numerele personale.

Specialistul spune că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din mediul cotidian.

Cifra 5 vine pe de-o parte să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu cifra 7. Cele două cifre formează un cocktail deosebit pentru transformare, evoluție.

Pentru că 2023 va fi un an 7 în numerologie, acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să devenim contemplativi și să privim lucrurile și altfel.

2023 este un an în care sunt încurajate alegerile. Poți seta o traiectorie mai clară asupra direcțiilor pe care vei merge.

Specialistul în numerologie face, însă, o atenționare. 2023 nu este potrivit pentru orice schimbare, fiindcă trebuie luat în calcul și numărul 7. Vorbim despre schimbări înțelepte, care să ne apropie mai mult de esența noastră.

2023 poate fi văzut ca un an al schimbării, al transformării. În această etapă, putem gravita în jurul percepției, un alt cuvânt cheie care stă la baza întregii noastre vieți.

Deci, dacă până acum ai așteptat vreun miracol să te dezvolți sau să faci o schimbare în viața ta, acesta este anul.  Poate că te-ai săturat de starea în care te afli, de jobul pe care îl ai sau de o relație în care te simți nefericit. Este momentul să faci ceva.

Fiecare cifră vine cu potențialul ei, dar Alexandru Zărnoianu este de părere că această combinație dintre 7 și 5 are multe conotații pozitive.

Cuvintele pe care merită să le reții în acest an, din punct de vedere numerologic? Transformare și schimbare.

Predicții pentru TOATE numerele personale

Numărul personal 1

Dacă ai numărul personal 1, trebuie să îți schimbi spațiul mental. Renunță la atașamentul pentru anumite gânduri, mai ales dacă te raportezi la ele obsesiv, deși nimic rău nu se întâmplă. 2023 poate fi ideal pentru tine dacă lași deoparte gândurile rele și nu le permiți să te copleșească. Cifra 5 te îndeamnă să fii mai ancorat în prezent, iar anul 7 îți permite să te deschizi către noi orizonturi.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel