Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra a făcut o serie de predicții cu privire la situația din Marea Britanie. 

Situația care are loc acum în Marea Britania îngrijorează pe toată lumea, întrucât monarhia este pusă în pericol, iar viitorul coroanei este destul de incert. În acest sens, Carmen Harra a făcut o serie de predicții, prin care ne pune la curent cu schimbările care ar putea apărea anul acesta. Așadar, celebra clarvăzătoare spune că monarhia nu va mai fi niciodată asemănătoarea ca pe vremea Reginei Elisabeta, ba mai mult, s-ar putea să iasă la lumină niște secrete extrem de bine ascunse. 

"În momentul în care Regina Angliei iese din scena politică, se încheie o mare eră în evoluția imperiilor care au dominat. O să fiți uluiți de ce o să se întâmple. Cade tot sistemul de guvernământ mondial.

De aceea ies la lumină toate adevărurile ascunse. Poate ieși la lumină faptul că Harry nici nu este copilul lui Charles, lucru pe care îl știu amândoi, dar nu s-a făcut public. De aici a și ieșit din perimetru, a venit în America, pentru că el nu e legat biologic de Charles. Charles a fost de fapt un tată adoptiv, care s-a simțit străin în lumea respectivă și iată că el vine și încearcă să expună problemele monarhiei într-un fel în care nu a avut nimeni curaj.

A trebuit să se încheie o eră. S-a încheiat era după moartea Reginei și s-a deschis o altă eră. Anglia care a fost întotdeauna dominată de monarhie, nu va mai fi în viitor. Schimbările încep să devină vizibile pe parcursul acestui an.", a declarat Carmen Harra, potivit wowbiz.

Te poate interesa și: Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

„Adevărurile încă nu au ieșit total la lumină, mai avem de așteptat”

Mai mult, Carmen Harra spune că, într-un moment de regăsire de sine, regele Charles ar fi cel care ar scoate la iveală toate aceste secrete. De asemenea, el ar fi la curent și cu adevărul care stă în spatele tragediei care i-a pus capăt vieții Prințesei Diana. 

"Demult voia să le spună, dar atâta timp cât a fost Regina, totul s-a ținut sub control. Nu a avut nicio putere să se exprime liber, iar poate dacă se încheie acestă etapă, el este pionul care intră în față ca să arate dedesubturile monarhiei, să arate de fapt ce s-a întâmplat, de care omenirea nu a știut atâta vreme. Devine un pion, un catalist al transformării unui sistem de guvernământ. Demult s-a urmărit să fie îndepărtat și el a știut, pentru că el știe care este proveniența lui. Adevărurile încă nu au ieșit total la lumină, mai avem de așteptat. O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana și el știe, îi este foarte greu să o ierte pe mama lui, așa cum îi este greu să o ierte pe Camilla. El are traumele lui și vorbește deschis despre suferințele lui din copilărie, ca tânăr, ca adolescent, ca și dorința lui de a se rupe de acest sistem ierarhic care devine bolnav.", a mai spus Carmen Harra.

Citește și: Numerologul Romeo Ropescu, previziuni pentru 2023: „Un an al singurătății și al secretelor, care vin pe nepusă masă”

Ce se va întâmpla între Harry și Meghan

Când vine vorba de relația dintre Meghan și Harry, în ciuda zvonurilor care au apărut în ultima vremea în mediul online, conform cărora aceștia se vor despărți, Carmen Harra spune că relația celor doi va rezista în timp. 

"Eu zic că relația cu Meghan va rezista, pentru că Meghan îi înțelege spiritul. Ea vine dintr-o altă lume, o lume liberă. Ea vrea să îl tragă spre o altă lume, să îl rupă de dogma monarhiei. El este foarte influențat de ea, iar la ora actuală este singur. În bătălia lui cu monarhia este doar el și o are aliată pe Meghan. El joacă un rol și rămâne în istorie în felul ăsta, mult mai mult decât rămân alții din monarhie.", a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel