Cornel Păsat rupe tăcerea despre relația cu Oana Roman. Care a fost motivul despărțirii: "Nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani a luptat cu toate armele"

Data publicării:
Cornel Păsat și Oana Roman, în perioada în care formau un cuplu. Foto Agerpres.
Descriere foto: Cornel Păsat și Oana Roman, în perioada în care formau un cuplu. Foto Agerpres.

Cornel Păsat a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el și Oana Roman au decis să nu mai formeze un cuplu. 

Cornel Păsat și Oana Roman au fost împreună șapte ani, având o relație atipică și plină de momente controversate. Vedeta a declarat în trecut că a fost înșelată de faimosul stripper cu actuala lui soție. Acum, Cornel Păsat a spus adevăratul motiv pentru care el și fiica lui Petre Roman au decis să pună punct relației.

Cornel Păsat rupe tăcerea despre relația cu Oana Roman

Deși Oana Roman l-a acuzat pe fostul iubit de infidelitate, Cornel Păsat susține că motivul pentru care relația dintre ei s-a terminat a fost faptul că nu au știut să țină de ceea ce construiseră împreună, nicidecum varianta pe care a avut-o Oana Roman. 

"Eu am convenit cu Oana să nu mai vorbim unul despre altul și aș vrea să mă țin de treaba asta, dar am să îți răspund în linii mari. Da, au fost probleme, au fost foarte multe articole răutăcioase apărute în presă, la adresa Biancăi, s-au spus multe minciuni.

Ce a fost între mine și Oana a ținut strict de mine și de ea, nu este nimeni vinovat în afară de noi doi pentru că noi doi nu am știut să ținem relația respectivă", a spus Cornel Păsat, într-un mod discret.

Cornel Păsat: „Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele”

Cornel Păsat susține că nu Bianca a fost motivul separării de Oana Roman. Totodată, bărbatul a precizat că fosta iubită a luptat din răsputeri să nu-l piardă. 

"Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele(...) Pot să vă spun doar că amândoi am greșit și nu Bianca este de vină că relația mea cu ea s-a terminat. Relația mea cu Oana s-a terminat cred că cu vreo trei ani înainte, chiar înainte să apară Bianca doar că nu am avut curajul să o spun nici eu și nici ea.

Lucrurile între noi se șubreziseră foarte mult. Ea pleca în vacanțe cu ai ei, cu prietenele ei. Lipsea foarte mult din viața mea, eu pe de altă parte aveam viața mea, nu ne mai intersectam atât de mult ca în trecut și da până la urmă s-a rupt. S-a terminat și gata, bate lumea moneda pe asta, dar a fost acum mulți ani", a mai precizat Cornel Păsat, la WOWnews.

Cum s-au cunoscut Cornel Păsat și soția lui, Bianca

Cornel Păsat și Bianca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună au un fiu. Cei doi au fost au fost invitați la "Bărbați vs. Femei" cu Bianca Comănici, acolo unde au vorbit despre începutul relației lor. 

"M-a atras capacitatea ei de a fi alături de un om și de a învățat repede(...) Eu făceam videoclip pentru Pepe, în 2002. Aveam nevoie de o fată, un coleg de-al meu mi-a adus-o pe Bianca. Avea alură de gimnastă, i-am arătat câțiva pași și imediat a executat. Pentru mine a fost un șoc.

Capacitatea de a memora și a executa și a avea coordonarea atât de rapidă să înveți 4x8 mi s-a părut WOW.

Un om care dansează ani de zile, ajunge greu la performanța asta. Ea a luat castingul la mine din prima.(...) Ghinionul a făcut să-mi rupt glezna și eram în recuperare și Bianca se ocupa de recuperare. Stătea câte o oră cu glezna mea", a spus Cornel Păsat când a fost întrebat ce l-a atras prima oară la Bianca.

"Prima dată când l-am văzut, mi s-a părut un om foarte rău. Frumos, dar foarte rău, nu știu de ce. Am descoperit că e foarte bun, unul dintre cei mai buni oameni pe care îi cunosc", a explicat Bianca, la WOWnews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel