Cine este femeia cu care s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de soția sa. Acum este căsătorită cu un milionar

Sursa foto: Răzvan Fodor, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Fodor, instagram

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă puțini sunt cei care știu cine este femeia cu care s-a iubit prezentatorul înainte de soția sa. 

Răzvan și Irina Fodor se iubesc de mai bine de 13 ani și sunt părinții unei fetițe superbe. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cine este femeia cu care prezentatorul TV  a format un cuplu, înainte de a se căsători cu Irina. 

Cine este femeia cu care s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de soția sa

Ei bine, în urmă cu mai mulți ani, Răzvan Fodor s-a iubit cu frumoasa Linda Croitoru. După ce drumurile lor s-au separat, vedeta și-a găsit fericirea peste hotare, în brațele unui milionar. Linda Croitoru s-a mutat în America, în urma contractelor pe care le-a avut la Milano și Paris. De asemenea, femeia și-a schimbat numele de familie – din „Croitoru” în „Taylor”.

După ce a renunțat la viața din România, Linda Croitoru a fost primită la Casa Albă, pentru a primi o medalie de bronz din partea lui Barack Obama, în urma actelor de caritate pe care le face. 

„Am plâns când am primit medalia de la Barack Obama. Am rămas puţin mută, pentru câteva ore, şi emoţionată, pentru că noi în România nu suntem obişnuiţi să ni se mulţumească. Vrem să facem ceva bun, o facem, nu aşteptăm mulţumiri. În America, ei te apreciază pentru orice lucru frumos. În 2009, eram deja de trei ani acolo, lucram pentru UNICEF, pentru o campanie de salvat copiii. Lacrimi îmi curgeau pe faţă, ţin minte că în ziua aia am vorbit cu managerul meu şi eram mută de fericire şi de emoţie. Ziceam că ăsta era Oscarul meu”, spunea Linda la vremea aceea , pentru Evz.

Irina Fodor, SECRETUL unei relații longevive

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, se pot mândri cu o relație model, care durează de aproximativ 14 ani. Chiar dacă, ca în orice cuplu, mai există momente tensionate și între cei doi, frumoasa prezentatoare spune că reușesc întotdeauna să treacă peste ele, prin multă comunicare. În exclusivitate pentru Spectacola, Irina Fodor a dezvăluit și care este secretul ce stă la baza relației ei cu Răzvan Fodor.

"Sunt mai multe lucruri. În primul rând, ne iubim foarte mult și așa îți este foarte ușor să treci peste micile inconveniente, atunci când îți iubești partenerul, dar cred că punctul forte al relației noastre este umorul. De fiecare dată, oricât am fi de supărați, unul dintre noi scoate o perlă și atunci râdem de momentul respectiv. Plus că vorbim foarte mult, comunicăm extrem de mult. Orice mi se întâmplă, dacă am nevoie de un sfat, Răzvan e primul pe care-l sun. Mă întreba cineva la un moment dat: "Tu când ești supărată pe Fodor, cu cine vorbești?" Și zic "Cu el. Cu cine să vorbesc?"

Suntem foarte liberi în comunicare, ne spunem tot felul de lucruri, iar după atâția ani de căsnicie, încă pierdem nopțile unul cu celălalt, stăm pur și simplu și ne povestim  lucruri, vorbim despre ce se mai întâmplă la muncă, proiectele fiecăruia. Găsim tot timpul ceva de vorbit, nu se plictisim unul cu altul. Dimpotrivă, nu avem suficient timp să stăm unul cu altul, ca să ajungem să ne plictisim.", a declarat Irina Fodor, pentru Spectacola.

Citește și: Răzvan Fodor, despre boala care l-a traumatizat ani la rând: "De 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 aug 2023, 08:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience