Irina Fodor, SECRETUL unei relații longevive: Punctul forte al relației noastre este...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Irina Fodor, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Irina Fodor, Instagram

Irina Fodor a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spetacola, care este secretul unei relații de 14 ani.

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, se pot mândri cu o relație model, care durează de aproximativ 14 ani. Chiar dacă, ca în orice cuplu, mai există momente tensionate și între cei doi, frumoasa prezentatoare spune că reușesc întotdeauna să treacă peste ele, prin multă comunicare. În exclusivitate pentru Spectacola, Irina Fodor a dezvăluit și care este secretul ce stă la baza relației ei cu Răzvan Fodor.

"Sunt mai multe lucruri. În primul rând, ne iubim foarte mult și așa îți este foarte ușor să treci peste micile inconveniente, atunci când îți iubești partenerul, dar cred că punctul forte al relației noastre este umorul. De fiecare dată, oricât am fi de supărați, unul dintre noi scoate o perlă și atunci râdem de momentul respectiv. Plus că vorbim foarte mult, comunicăm extrem de mult. Orice mi se întâmplă, dacă am nevoie de un sfat, Răzvan e primul pe care-l sun. Mă întreba cineva la un moment dat: "Tu când ești supărată pe Fodor, cu cine vorbești?" Și zic "Cu el. Cu cine să vorbesc?"

Suntem foarte liberi în comunicare, ne spunem tot felul de lucruri, iar după atâția ani de căsnicie, încă pierdem nopțile unul cu celălalt, stăm pur și simplu și ne povestim  lucruri, vorbim despre ce se mai întâmplă la muncă, proiectele fiecăruia. Găsim tot timpul ceva de vorbit, nu se plictisim unul cu altul. Dimpotrivă, nu avem suficient timp să stăm unul cu altul, ca să ajungem să ne plictisim.", a declarat Irina Fodor, pentru Spectacola.

"Nu am avut bonă niciodată"

Chiar dacă atât ea, cât și soțul ei au un program extrem de încărcat, Irina Fodor spune că niciodată nu au apelat la bonă. Totuși, a fost cineva care i-a ajutat cu cea mică.

"Eu am fost plecată foarte mult timp și a fost pentru prima dată când am plecat așa mult timp de-acasă. Și când eram reporter mai aveam deplasări, dar erau de o săptămână, o săptămână și jumătate, niciodată nu plecam două luni de acasă. Nu am avut bonă niciodată, dar avem ajutor de la mama lui Răzvan, ea ne este suport moral și fizic, atunci când suntem amândoi implicați în proiecte. În restul timpului, orice minut îl avem liber încercăm să-l valorificăm pentru Diana, ea este proiectul nostru cel mai important. ", a mai dezvăluit ea.

Care a fost teama Dianei

Irina a fost implicată recent în mai multe proiecte, care au necesitat deplasări de lungă durată. În tot acest context, fiica sa a avut  o singură teamă.

"Ea a avut o singură teamă anul trecut. După Asia, am stat acasă cam două săptămâni și după aceea am plecat iar două luni la "Chefi fără limite". I s-a părut cam prea brusc și mi-a zis: "Mami, tu așa o să faci tot timpul?" Și am zis că nu știu, depinde de proiect. Și mi-a zis: "Dar tu de Sărbători o să fii acasă sau o să pleci iar?" Ea fiind cu gândul la Crăciun și i-am promis că de Crăciun nu o să plec niciodată nicăieri și atunci s-a liniștit și a fost totul în regulă.", ne-a mai spus ea.

Cum reușește Irina Fodor să se mențină în formă

"Eu nu țin nicio dietă, doar că programul meu este foarte, foarte aglomerat. Uneori fac lucruri pentru care m-ar certa orice medic: uit să mănânc, mă trezesc că este 16-18:00 și că am uitat să mănânc în ziua respectivă. Toată lumea îmi spune să mă mai îngraș și încerc din răsputeri să fac lucrul acesta, iar în ultima vreme chiar simt că am pierdut 2-3 kilograme, pe care nu ar fi trebuit să le pierd. Nu am fost niciodată grăsuță, deci probabil că acesta este motivul pentru care atunci când slăbesc din cauza stresului se și vede foarte repede. Cred că îmi trebuie o perioadă lungă de relaxare ca să mă întremez. De obicei, reușesc să mă îngraș în vacanțe, dar n-am mai reușit să plec nicăieri, în ultima vreme. Este totuși un lucru pe care nu-l mănânc și, anume, dulce. Nu prea mănânc zahăr. Poate ăsta e un secret.", a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel