Răzvan Fodor, despre boala care l-a traumatizat ani la rând: "De 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală"

Data actualizării: | Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa foto Instagram

Răzvan Fodor și-a deschis sufletul și a vorbit despre o experiență traumatizantă pe care a trăit-o din cauza bolii de care suferă de mulți ani.

Recent, Răzvan Fodor a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, că suferă de astm de mai mulți ani. Prezentatorul TV a trecut prin momente cumplite din cauza acestei afecțiuni. Acesta a povestit că s-a panicat de câteva ori foarte rău pentru că nu putea respira. Din fericire, Răzvan Fodor a fost ajutat la timp de către medici, însă momentele  trăite în acel moment când nu putea respira l-au traumatizat.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…' a povestit Răzvan Fodor.

 

De asemenea, Răzvan Fodor a mărturisit că a avut mare grijă să nu se infecteze cu virusul SARS-COV2, mai ales că suferă de astm.

 

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei COVID niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la Adela le facem cu masca pe față', spunea Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show', la începutul anului trecut.

 

Răzvan Fodor a povestit că a avut momente când s-a simțit extrem de rău, încât a crezut că o să moară.

‘Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.’, a spus Răzvan Fodor.

 

Prezentatorul Tv a mărturisit că în Asia Expres a avut  mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

‘Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el’, a povestit Fodor la finalul emisiunii.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel