Mălina Avasiloaie urmează sa devină mamă. Artista a ales o cântăreață celebră să-i fie nașă: Știu că o să fie și o mamă spirituală foarte bună

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mălina Avasiloaie a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum a primit vestea că va fi mama unui băiețel, dar și despre cine îi va boteza copilul. De asemenea, artista a mai dezvăluit și proiectele pe care le pregătește, pe plan artistic. 

Mălina Avasiloaie este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Cântăreața a reușit să acapareze topurile muzicale, încă de la prima apariție, reușind să obțină milioane de vizualizări  pe YouTube. Acum, artista se pregătește pentru un nou capitol în viața ei, pentru că în mai puțin de 5 luni, vedeta va deveni mămică. 

"Uneori am senzația că uit că sunt însărcinată. Alaltăieri am filmat clip cu Nicole și, la un moment dat, era mai îngrijorată ea decât mine: "Nu sta în frig, ia-ți șosete în picioare, nu sta pe burtă." Eu am o stare bună, am un tonus bun, față de primul trimestru, când aveam stări foarte accentuate de somnolență și aș fi dormit, dacă se putea, 24/24 de ore. Încerc să mă bucur cât mai mult de perioada asta, simt zilnic mișcările bebelușului și încep să mă panichez dacă nu mai mișcă. În fiecare seară are program.", a declarat Mălina Avasiloaie, pentru Spectacola. 

Cum a primit artista vestea că are un băiat 

În urmă cu ceva timp, frumoasa cântăreață s-a căsătorit oficial cu partenerul ei, Alin Gabor, iar în cadrul aceleiași petreceri au aflat și sexul bebelușului.

"Mă bucur că e băiat, știi cum zicea Adi de la Vâlcea într-o piesă "Ca să faci băiat, e o știință". Am simțit că Alin și-ar fi dorit prima dată un băiat, plus că și eu am avut de mică visul ăsta, să am prima dată un băiat, ca mai apoi el să aibă grijă de surioară, pentru că al doilea copil aș vrea să fie fetiță. Dezamăgirea mai mare a fost din partea familiei lui Alin, pentru că ei voiau neapărat fetiță, dar, până la urmă, s-au acomodat cu gândul și le-am promis că a doua oară o să ne dăm silința mai mult. M-am bucurat că am reușit să îi adun și pe ai mei, și pe ai lui, cu ocazia cununiei, într-un cadru restrâns, prielnic să se cunoască familiile între ele. Dacă făceam evenimentul mai mare, nu mai era atât de intim.", a mai adăugat artista.

"Vreau să-mi aloc foarte mult timp să stau cu el"

 Mălina este sigură de faptul că va fi o mamă bună, având-o model chiar pe mama sa. 

"Nu sunt pregătită. Am unele momente în care mă gândesc că dau amânare la alarmă de 10 ori până mă trezesc și mă gândesc la ce-o să fac când va plânge că vrea lapte. Mă gândesc totuși că atunci când va apărea copilul, simțul matern se va dezvolta în mine și clar voi fi o mamă bună, cum a fost și mama pentru mine. Știu sigur că o să fac tot pentru a nu-i lipsi nimic copilul meu și o să-i arăt toată dragostea mea. Până la urmă un copil are nevoie în primul rând de iubire, până conștientizează de lucrurile materiale. De asta, vreau să-mi aloc foarte mult timp să stau cu el.", a mai spus aceasta.

Nicole Cherry este atât nașa de cununie, cât și a copilului

"A fost o alegere care a venit de la sine, o alegere făcută cu inima, pentru că am simțit foarte mult că e persoana care ar spune "Da" fără nicio reținere și s-ar bucura, ceea ce a și făcut. Pe lângă faptul că suntem prietene foarte bune și știe și cele mai mici lucruri despre mine, știu că o să fie și o mamă spirituală foarte bună pentru bebe. O singură dată ai ocazia în viața să își alegi familia, prin nași. Și am ales să facă parte din familia noastră și mă bucură foarte mult că totul e reciproc.", a continuat artista.

Cine o va ajuta pe artistă în creșterea bebelușului

"Nu vreau să fur viața altcuiva și timpul altcuiva, ca să-mi crească mie copilul. L-am făcut asumat și vreau să-mi dedic cât mai mult timp posibil creșterii lui, ca să avem o relație specială. La început, în primele săptămâni, mă bazez pe cele două mame, pe Nicole, care e mai aproape și a trecut prin tot procesul ăsta recent. Nu cred că o să fiu o mamă fricoasă și să-l îmbrac exagerat sau să-l cocoloșesc prea mult, vreau să crească exact cum am crescut eu, nu vreau să fie un copil cu anxietăți, frici, pentru că toate sunt repercursiuni din copilărie.", a spus cântăreața.

Cum va naște Mălina Avasiloaie

"Din prima clipă în care am aflat că o să fiu însărcinată am încercat să mă obișnuiesc cu gândul că voi naște natural, pentru că cred că așa e firesc, dacă așa a lăsat Dumnezeu, cred că așa e normal. Cu siguranță, dacă vor exista riscuri, nu voi pune viața copilului sau pe a mea în pericol, voi lua decizia finală în funcție de ce-mi recomandă medicul, dar prefer o naștere naturală. Sfaturile astea le-am primit și din partea mamei, soacrei mele."

Ce planuri de viitor are artista

Damian Drăghici a fost cel care a susținut-o pe artistă încă de la începutul carieri și tot el este cel care se va ocupa de ea, în continuare. Artista a mai dezvăluit, pentru Spectacola, faptul că are deja câteva evenimente programate pe anul acesta, dar are în plan și mai multe colaborări, cu artiști foarte cunoscuți de la noi. Mălina Avasiloaie a colaborat până acum cu Vali Vijelie, iar piesa a fost un succes.

"Acum mă ține în priză și faptul că mi-am început activitatea artistică. După ce nasc, o să încerc să găsesc  un echilibru între carieră și familie, pentru că nu vreau să-mi neglijez cariera. Vreau să duc proiectul pe care l-am început mai departe, sunt deja evenimente private pe care trebuie să le onorez și abia aștept să urc pe scenă. Anul ăsta, nu știu exact când, dar există în plan colaborări cu niște artiști de top.", a mai dezvăluit Mălina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel