„Am oprit filmările complet”. Ce se va întâmpla cu emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce un uragan a lovit insula

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Cabral și Adela Popescu au dezvăluit cum se simt atât e, cât și concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce un uragan a lovit Republica Dominicană.

Adela Popescu și Cabral au trecut prin momente de coșmar în Republica Dominicană, acolo unde filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Insula a fost lovită de uraganul Fiona, care a lăsat un adevărat dezastru în urma lui. Chiar dacă toată echipa de producție, inclusiv concurenții, sunt bine, toți au tras o sperietură extrem de mare, pe care nu o vor uita prea curând. Mai mult, Cabral a anunțat și ce se va întâmpla cu reality show-ul, după această întâmplare neprevăzută.

„Acum a început să intre în normal, dar toată viața de pe insulă a fost dată peste cap. Oamenii ăștia sunt incredibili. De la nenorocire, la ce se întâmplă astăzi aici... mi se pare incredibil. Cumva nu ne-am așteptat să vină atât de tare pe capul nostru. Nu pot să vă povestesc cât de rău este, la noi spre exemplu a luat de pe casă țiglele, de alea mari și le ridicau. Tot ce a însemnat casă, mașină era pe sus, a fost nenorocire. Noi am avut noroc, suntem bine, casele chiar dacă sunt inundate, distruse, țigle smulse au scăpat întregi cât s-a putut, dar oamenii de aici sunt foarte afectați. Ne-am oprit filmările complet, concurenții au fost duși într-o locație safe, ca să nu riscăm nimic. În noaptea aia, ne-am baricadat, am luat saltelele de la geamuri și le-am pus în ușă.”, a declarat Cabral, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe Pro TV. 

Un concurent de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a cedat psihic și a cerut să fie scos din junglă : ”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni”

Adela Popescu și Cabral, clipe de coșmar în Republica Dominicană

Chiar dacă în primă fază, Adela Popescu nu l-a crezut pe Cabral, când i-a spus să se adăpostească bine, pentru că pot urma clipe de coșmar, vedeta spune că a fost șocată să vadă dezastrul care s-a produs în urma uraganului.

„Am fost a doua zi am fost printre localnici și m-au impresionat. Au dat drumul la muzică, au adus mâncare pentru toți, asta în condițiile în care majoritatea dintre cei prezenți rămăseseră fără case, cu siguranță nu mai aveau apă, curent electric. Când ne-am trezit și am văzut ce era afară, arăta fix ca după război. Erau copaci cu rădăcina cât o mașină scoasă din pământ. Nu-mi venea să cred. Cu toții am fost avertizați cu o zi înainte că s-ar putea să ne lovească în plin, deși speranța era că ne va ocoli. Nu l-am crezut pe Cabral, când ne-a zis să facem câteva cumpărături, ca să avem provizii.”, a spus și Adela Popescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

„Andreea a făcut șnițele, ne-am pregătit. Urât a fost în noaptea aia, când nu mai aveam nici legătură unii cu alții. Venea curentul două-trei minute și atunci pornea și internetul și vorbeam repede, scurt. Acum, cât avem filmările oprite, luăm toată echipa și încercăm să ajutăm, acolo unde este nevoie, am făcut niște pachete pe care le împărțim aici. Eu mă mir că merge internetul să ne auzim. În momentul în care localnicii primesc ajutor sunt cumva sfioși, nu că le e rușine, dar nu se așteaptă, ei sunt obișnuiți să se sprijine unii pe alții. E incredibil de umed totul.”, a completat Cabral. 

Shurubel, secretul unei căsnicii fericite. Obiceiul soției care îl scoate din minți pe prezentatorul de la Vorbește lumea: „Am rugat-o de o mie de ori să nu...” / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel