Celine Dion, apariție neașteptată pe scena Premiilor Grammy 2024. Artista se luptă cu o afecțiune extrem de rară, care nu are leac

Data publicării:

Celine Dion a fost primită cu un rând mare de aplauze la Gala Premiilor Grammy.

Cea de-a 66-a ediția a Premiilor Grammy a avut loc pe data de 5 februarie 2024, când publicul a avut parte de extrem de multe surprize, printre care și apariția neașteptată a artistei Celine Dion pe scenă, care nu a mai fost văzută la un eveniment public de aproximativ 3 luni de zile. Aparițiile ei au fost extrem de rare după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, lucru care nu i-a mai permis să-și continue nici activitatea în industria muzicală.

Celebra artistă pop, în vârstă de 55 de ani, a uimit pe toată lumea când a apărut pe scenă, pentru a înmâna ultimul premiu al serii, dar și cel mai important, „cel pentru albumul anului”, pe însăși artista l-a câștigat pentru prima dată în urmă cu 27 de ani.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy, care a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară și incurabilă, a fost întâmpinată cu mult entuziasm și aplaude de publicul numeros care a fost vizibil bucuros să o aibă acolo pe artistă.

"Vă mulțumesc tuturor, vă iubesc și eu. Când spun că mă bucur să fiu aici, chiar o spun din inimă", a spus ea, potrivit People, înmânându-i ulterior premiul mult râvnit lui Taylor Swift, artista care a bătut un record la Gala Premiilor Grammy.

Citește și: Fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl său, după moartea actriței. Bărbatul își dorește custodia adolescentei: „Fetei i-a fost frică”

Ce spunea familia artistei, cu privire la diagnosticul acesteia

Sunt deja câteva luni bune de zile de când Celine Dion a dispărut din atenția publicului și de când s-a retras de pe scenă, din dorința de a se recupera cât mai curând și de a găsi tratamentul care să răspundă cât mai bine simptomelor pe care aceasta le are în prezent. Cu toate acestea, chiar dacă cele mai bune echipe de specialiști se chinuie să găsească un leac, una dintre surorile acesteia dezvăluia în trecut faptul că nu există niciun medicament care să funcționeze în totalitate, iar boala este una extrem de rară, ce necesită, în continurae studii și teste. 

"Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar să ai speranță este important", a mărturisit Claudette, sora artistei, în cadrul unui interviu. "Când o sun și este ocupată, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea, și îmi spune că muncește din greu. Ea ascultă cât mai mult posibil de cercetătorii de top din domeniul acestei boli rare", a adăugat ea, înainte de a spune că laureata premiului Grammy ar putea, poate, să depună prea mult efort fizic.

Citește și: Cum se menține Ionela Guzic în formă, după ce a slăbit peste 10 kilograme. La ce aliment a renunțat definitiv: „Nu mănânc deloc” / VIDEO

Cum și-a anunțat Celine Dion publicul că se retrage din viața publică

Anunțul trist despre vedetă a venit în luna mai a anului trecut, când aceasta a fost nevoită să-și anuleze unul dintre cele mai așteptate turnee muzicale ale acelei perioade. În ciuda dorinței arzătoare de a fi în fața publicului și de a cânta, problemele de sănătate nu i-au permis să mai fie pe scenă de atunci.

„Cu o imensă dezamăgire, trebuie să anunțăm astăzi anularea turneului Courage World Tour. Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată. Muncesc din greu pentru a-mi recăpăta forțele, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%.

Nu este corect față de voi să tot amânăm spectacolele și, chiar dacă mi se rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum, până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc din nou pe scenă. Vreau să știți cu toții că nu renunț... și abia aștept să vă revăd!”, le-a transmis atunci Celine Dion fanilor.

VEZI și: Comentariul făcut de Ioana Ginghină la fotografia Andreei Marin. Ce a observat actrița, după ce a văzut ipostaza în care a apărut vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel