Comentariul făcut de Ioana Ginghină la fotografia Andreei Marin. Ce a observat actrița, după ce a văzut ipostaza în care a apărut vedeta

Data publicării:

Andreea Marin a stârnit extrem de multe reacții în spațiul public, prin ultimele fotografii postate.

Andreea Marin radiază în această perioadă și pare că înflorește de la o zi, la alta. Vedeta emană extrem de multă încredere, arată spectaculos și nu se ascunde de la a le arăta aceste lucruri și fanilor săi, cu fiecare ocazie pe care o are. Diva a fost mereu apreciată pentru amprenta pe care și-a pus-o asupra domeniul în care activează, dar și pentru personalitatea sa, care este una aparte. Totuși, ajunsă la vârsta de 49 de ani, aceasta a acaparat publicului printr-un nou aspect: silueta sa perfectă, pentru care aceasta a făcut sacrificii destul de mari în ultima perioadă. Andreea Marin a ținut o dietă serioasă, pe care a transformat-o ulterior în stil de viață, iar acum aceasta spune că nu și-ar mai vedea viața în lipsa acestei rutine pe care și-a construit-o. Nu doar fanii se pare că o admiră pe Zână, ci și diferite persoane publice, printre care se numără și Ioana Ginghină. Vizibil uimită de atitudinea pe care o emană în prezent Andreea Marin, actrița i-a lăsat acesteia un comentariu public, la o fotografie postată pe rețelele de socializare. 

„Wow… se simte încrederea!”, i-a scris Ioana Ginghină vedetei, în dreptul unei fotografii din mediul online.

VEZI și: Andreea Marin a ajuns subiect de controverse pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva: „Oglindă, oglinjoară... cine e cea mai frumoasă în țară?”

Cum i s-a schimbat viața Andreei Marin, după ce a slăbit

Vedeta s-a gândit să tragă un semnal de alarmă asupra kilogramelor în plus în momentul în care analizele nu i-au ieșit după cum s-ar fi așteptat, iar anumite simptome îi indicau faptul că sănătatea sa nu mai este ca odinioară. Astfel, aceasta nu doar că a învățat în ziua de astăzi cum să-și țină în frâu kilogramele în plus, ci și cum să mănânce fără restricții tot ce-și dorește.

”Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a adăugat Andreea Marin, pentru spynews.

VEZI și: Andreea Marin, extrem de mândră de Violeta. Ce a reușit să facă tânăra, la doar 16 ani: „De importanță mondială”

„Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat”

Mai mult, vedeta spune că a învățat șă-și asculte corpul și să-i înțeleagă nevoile, care sunt diferite acum, față de cum erau în urmă cu câțiva ani de zile.

”Nu e vorba doar de kilograme. Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat. Am înțeles cum funcționează corpul meu la această vârstă, că e diferit de acum 10 sau 20 de ani. Arderile sunt altele, procesele chimice din corpul nostru se modifică odată cu apropierea de această vârstă și e nevoie de o suplimentare. Ai nevoie de o hrană de un anumit fel care să echilibreze situația, sportul contează, dar nu se face oricând”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel