Fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl său, după moartea actriței. Bărbatul își dorește custodia adolescentei: „Fetei i-a fost frică”

Data publicării:

După moartea Ronei Harter, se pare că tatăl fiicei acesteia își dorește drepturi depline asupra fetiței pe care cei doi o au împreună.

Moartea Ronei Hartner nu a lăsat în urmă doar un gol uriaș în inimile celor care au cunoscut-o pe vedetă, ci și un conflict aprins între familia regretatei actrițe și fostul său soț. Dacă timp de ani buni de zile, acesta nu a dat niciun semn și nu s-a interesat de viața fetei sale și a Ronei, pe care actrița a declarat de mai multe ori că a crescut-o singură, acum el vrea să reintre în viața adolescentei, pe care vrea să o crească chiar el. Astfel, sora artistei spune că fetița ar fi primit și amenințări din partea bărbatului, pe care aceasta îl bănuiește că ar fi interesat doar de beneficiile materiale pe care le-ar putea obține de la stat de pe urma copilului.

„I-a zis „Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament”. Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona. Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a declarat Rinda Hartner pentru Gândul.ro.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Ionela Guzic în formă, după ce a slăbit peste 10 kilograme. La ce aliment a renunțat definitiv: „Nu mănânc deloc” / VIDEO

Ce i-a interzis Rocco Ronei Hartner

Mai mult, chiar dacă actrița afișa mereu în spațiul public un zâmbet larg pe buze, aceasta se lupta, de fapt, în suflet cu o mare suferință. Tot după moartea ei, sora sa a dezvăluit faptul că Rocco, tatăl fetei lui Rona, i-a interzis acesteia să o expună pe adolescentă în spațiul public, chiar dacă Sumalya a fost mereu atrasă de latura artistică și și-ar fi putut clădi o carieră asemenea mamei sale celebre.

„Rocco nu a lăsat-o nici pe Rona să o expună pe Sumalya, nici când era mică și nici acum, mare. Nici măcar poze pe rețelele de socializare nu o lăsa să pună cu fiica lor. 

Din cauza aceasta, Rona suferea foarte tare, pentru că fiica ei este foarte talentată, desenează frumos și cântă și la chitară. 

Din păcate, fetița a crescut în umbra Ronei și a avut mult de suferit din cauza asta!”, a declarat Dana Cristescu, în exclusivitate pentru Click!

Citește și: Comentariul făcut de Ioana Ginghină la fotografia Andreei Marin. Ce a observat actrița, după ce a văzut ipostaza în care a apărut vedeta

Rona și-a retras fata de la școală

Rona Hartner a avut o relație extrem de apropiată de fiica sa, pe care și-a dorit-o să o susțină în tot ceea ce a vrut să facă. Astfel, în ultimul său an de viață, actrița a retras-o pe aceasta de la școală, optând, în shcimb, pentru educația de acasă, care să-i permită fetei să facă în paralel și diferite activități care o atrag și pe care ar fi vrut să le dezvolte mai târziu sub forma unei meserii.

„De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modelling, cu alte chestii.

Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modelling. 

Și avem și un film în care va juca. A mai jucat deja în trei filme. Și e basistă”, povestea Rona Hartner, în vara anului trecut, la Antena Stars. 

VEZI și: Mihai Bendeac dă cărțile pe față, după ce s-a spus că a fost bătut de Cheloo la iUmor: „Nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel