Celia se confruntă cu probleme după a doua naștere - „Furia laptelui”: Mă doare foarte mult când alăptez

Data publicării:
Celia, foto Instagram
Descriere foto: Celia, foto Instagram

Celia a devenit mamă pentru a doua oară. Iată cu ce probleme se confruntă artista.

Celia a adus pe lume o fetiță, în urmă cu câteva zile. Artista avea programată nașterea prin cezariană pe 20 februarie, însă micuța Sara Maria s-a grăbit un pic, astfel că a venit pe lume pe 16 februarie. 

Celia se pregătește de „Furia Laptelui”


Artista a avut o intervenție în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a povestit despre experiența nașterii prin cezariană, dar și despre problemele cu care se confruntă acum. 

“Contracțiile au fost extrem de puternice și m-au luat prins surprindere. Mi s-a rupt apa, așa că a trebuit să merg la urgență la spital. Pot să vă spun că nu aveam nimic pregătit. Geanta de maternitate nu era gata. (...) Am născut prin cezariană și acum urmează o altă etapă extrem de dificilă. Cea a furiei laptelui. Mă doare foarte mult când alăptez fetița. Dar îmi doresc să fac asta! Știu cât de mult contează să alăptezi și sunt motivată să fac ce trebuie chiar și în ciuda chinului prin care trec acum. (...) Am trecut și cu Angelo prin etapa asta, dar nu m-am lăsat. (...) Știu că îmi va fi foarte greu până se obișnuiește organismul. Sper ca durerile să nu țină mai mult de o săptămână. Încerc să mă țin tare și sunt sigură că voi reuși”, a declarat Celia în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 

Leacul băbesc folosit de Adela Popescu după ce a născut. Cu ce problemă s-a confruntat vedeta: „Umblam cu varză în sutien”/ FOTO

 

Și Adela Popescu s-a confruntat cu această problemă la prima sarcină

 

Adela Popescu a povestit pe blogul său cum a reușit să depășească Furia Laptelui și ce leac băbesc a ajutat-o.

"La plecarea din maternitate lactația deja se instalase rămânând doar să o stimulez prin atașări dese la cerere. A urmat o perioada grea. Pe lângă nopțile nedormite, teama că nu mă voi descurca, și slăbiciunea corpului, mandra și hotărâtă se instala în casa mea furia laptelui. Sâni angorjati, mameloane cu ragade, extra sensibilitate la atingere, lacrimi la alăptat. Îmi amintesc și acum teroarea ce mă cuprindea atunci când urma să îmi hrănesc copilul.

Dar nu am renunțat, deși nu puține au fost momentele în care înmugurea parca un gând…Am urmat cu religiozitate toți pașii ce mi-au fost recomandați. Comprese calde înainte de alăptare și reci după. Comprese cu varza, masaje ale sânilor sub dus. Pompa de muls a fost și ea foarte utila în perioada aceea. Stimula ceea ce băiețelul meu nu putea. Toată tărășenia a durat încă trei zile. Am rămas totuși cu usturime puternica la atingere, chiar dacă intre timp învățase să se atașeze foarte bine.

Dragi mămici, dacă doriți să vă alăptați copiii, puteți să o faceți. Vă spune o mama cu vechime de…doua luni.  Știu că e greu, știu că vă doare teribil, știu că vreți să renunțați, dar aveți încredere că vă trece. Durerile vor dispărea și lăpticul vă fi exact cât are bebe nevoie",a spus Adela Popescu pe bloggul ei personal.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel