Leacul băbesc folosit de Adela Popescu după ce a născut. Cu ce problemă s-a confruntat vedeta: „Umblam cu varză în sutien”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor leacul băbesc pe care l-a folosit la prima sarcină, când s-a confruntat cu probleme de sănătate.

 Recent, vedeta a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare câteva fotografii și trăiri de la prima sarcină. Printre acestea, Adela Popescu a retrăit și momentul în care s-a confruntat cu o problemă la nivelul sânilor, în perioada alăptării, motiv pentru care a decis să apeleze la leacurile băbești. Tot mai multe femei folosesc frunzele de varză pentru efectul lor antiinflamator în cazurile de mastită sau „febra laptelui”.

"Cea mai sexi fotografie a mea. Zile întregi am umblat cu varză în sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile.", a scris Adela Popescu în dreptul imaginii în care le arată fanilor cum ținea varza în sutien.

Adela Popescu le-a povestit mămicilor și viitoarelor mămică pe bloggul ei cum a decurs perioada în care s-a confruntat cu această problemă și cum a reușit să o depășească.

"La plecarea din maternitate lactatia deja se instalase ramanand doar sa o stimulez prin atasari dese la cerere. A urmat o perioada grea. Pe langa noptile nedormite, teama ca nu ma voi descurca, si slabiciunea corpului, mandra si hotarata se instala in casa mea furia laptelui. Sani angorjati, mameloane cu ragade, extra sensibilitate la atingere, lacrimi la alaptat. Imi amintesc si acum teroarea ce ma cuprindea atunci cand urma sa imi hranesc copilul.

Dar nu am renuntat, desi nu putine au fost momentele in care inmugurea parca un gand…Am urmat cu religiozitate toti pasii ce mi-au fost recomandati. Comprese calde inainte de alaptare si reci dupa. Comprese cu varza, masaje ale sanilor sub dus. Pompa de muls a fost si ea foarte utila in perioada aceea. Stimula ceea ce baietelul meu nu putea. Toata tarasenia a durat inca trei zile. Am ramas totusi cu usturime puternica la atingere, chiar daca intre timp invatase sa se ataseze foarte bine.

Dragi mamici, daca doriti sa va alaptati copiii, puteti sa o faceti. Va spune o mama cu vechime de…doua luni.  Stiu ca e greu, stiu ca va doare teribil, stiu ca vreti sa renuntati, dar aveti incredere ca va trece. Durerile vor disparea si lapticul va fi exact cat are bebe nevoie.", a spus Adela Popescu pe bloggul ei personal.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel