Celia, primele declarații după ce a dezvăluit că este însărcinată: „Mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcini”

Data actualizării: | Data publicării:
Celia, foto Facebook
Descriere foto: Celia, foto Facebook

Celia va deveni mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Cum se simte artista? 

Celia a preferat să țină ascunsă sarcina, însă chiar de ziua ei, a dat vestea că va deveni din nou mămică. Artista este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască anul viitor.  Vedeta ar fi însărcinată în luna a cincea, dar a preferat să țină totul secret, cel mai probabil pentru a se asigura că totul este bine și nu sunt probleme. 


În urmă cu câțiva ani, Celia a trecut prin momente îngrozitoare după ce a pierdut o sarcină. Vedeta a fost extrem de afectată, mai ales că ea și soțul ei își mai doreau din suflet încă un copil.  Din cauza acestui lucru, Celia s-a confruntat și cu depresia. 


„Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii. Am mai avut două intervenții pe uter”, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV.


Celia a dezvăluit și câte kilograme a luat până acum. Cu primul copil, Angelo, artista recunoaște că a pus 23 de kilograme. Acum s-a îngrășat cu doar 9 kilograme.

 

Citește și: Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”


„Am pus nouă kilograme. Cu Angelo am pus 23 de kilograme și mă aștept undeva tot acolo”, a mai adăugat artista în cadrul aceleiași emisiuni TV.


Celia s-a căsătorit cu Ardeli Ancuța în anul 2013 și au împreună un băiețel superb. Cei doi și-au dorit tare mult să devină părinți pentru a doua oară. 


”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV.

 

Citește și: Dani Oțil, mesaj tranșant pentru cei care nu se vaccinează: „Suntem HOȚI, BOLNAVI și cam PROȘTI”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel