Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”

Data publicării:
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Ce spune motociclistul despre relația cu asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”?

Ramona Olaru l-a dat uitării pe Cuza și se iubește nebunește cu Cătălin Cazacu. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Spynews pe străzile din Capitală în timp ce se sărutau cu foc, iar acum, motociclistul a oferit primele declarații despre relația cu frumoasa blondină.

 
Potrivit declarațiilor sale oferite pentru FANATIK, cei doi ar avea o frumoasă relație de prieteni încă din anul 2018, iar acum totul s-a schimbat între ei de când au rămas singuri. Cătălin Cazacu are doar cuvinte frumoase la adresa vedetei, dar spune că vrea să rămână burlac. 


Cătălin Cazacu a spus chiar că nu s-ar fi așteptat ca în presă să se vorbească despre relația lui cu Ramona Olaru, când pe prima pagină se află divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 


”Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona”, a declarat Cătălin Cazacu pentru FANATIK.


Ramona Olaru și Cuza au trecut prin multe despărțiri și împăcări de-a lungul timpului. Cei doi au sperat că vor putea rămâne împreună, dar iată că timpul a avut alte planuri pentru cei doi. Chiar dacă frumoasa asistentă TV a suferit enorm după relația cu fostul ei iubit, acum și-a găsit alinarea în brațele lui Cătălin Cazacu. 


”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme”, a precizat Cătălin Cazacu.


Motociclistul spune că nu va renunța la statul său de burlac, indiferent cum va evolua relația lui cu Ramona Olaru: ”Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”.


Ce spune Cuza despre despărțirea de Ramona Olaru: „Ne contraziceam până când ne lua somnul”


„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel