Dani Oțil, mesaj tranșant pentru cei care nu se vaccinează: „Suntem HOȚI, BOLNAVI și cam PROȘTI”

Data publicării:
Dani Oțil, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, sursa foto Instagram

Dani Oțil a avut un mesaj dur pentru cei care aleg să nu se vaccineze împotriva virusului COVID-19. 

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta a avut un mesaj dur pentru cei care nu se vaccinează împotriva Covid-19 și a postat pe pagina lui de Instagram. 


În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete din România și-au exprimat părerea despre situația pandemică din țară, dar și despre persoanele care sunt împotriva imunizării.


„Se uitau urât la noi în Europa că suntem HOȚI. Acu se uită și mai urât că suntem HOȚI BOLNAVI cam PROȘTI”, a transmis Dani Oțil pe pagina personală de Instagram.


Postarea lui Dani Oțil a strâns peste 12 mii de aprecieri și sute de comentarii. Internauții s-au împărțit și de această dată în două tabere, pe de o parte cei care l-au aprobat pe prezentatorul TV, iar pe de altă parte cei care nu au fost de acord cu mesajul acestuia. 


„Privește partea "bună" după ce vor fi exterminate toate popoarele civilizate și vaccinate, românii vor deține supremația în lume”, „Acu se potrivește bine vorba aia spusă din moși strămoși:ca românu'nui nici unu”, „Dacă tu crezi că românii sunt proști atunci chiar îmi pare rău”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Dani Oțil la postare. 


Dani Oțil a vorbit despre problema nevaccinării din România și în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la Antena 1 și l-a adus în discuție pe tatăl său care se află în categoria de risc și care speră ca situația pandemică să treacă cât mai rapid pentru a merge să își vadă albinele. 


„Tata a ridicat tonul la mine prima oară în atâția ani că nu-l lăsăm să își vadă albinele. El e în zona de risc. A și plâns la telefon de supărare. Noi nu vorbim de lucruri de genul la emisiune, dar uite ce se întâmplă. Aș vrea ca atunci când ajunge SMURD-ul la un caz să ceară și postările de pe Facebook și să spună: ‘Ah, ne pare rău, pentru că unii nu cred până în ultima clipă. Nu vorbim oricum de vaccinare, că ne sparg ăștia roțile de la mașină…”, a spus Dani Oțil la Antena 1. 

 

Citește și: Gabriela Prisăcariu, fotografie emoționantă alături de fiul ei, Luca. Cât de bine îi stă vedetei în rolul de mămică /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel