Celia, mărturii cutremurătoare din infernul COVID. Mama artistei, la un pas de moarte: „Se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece”

Data publicării:
Celia, foto Instagram
Descriere foto: Celia, foto Instagram

Celia a vorbit despre coșmarul prin care a trecut timp de 2 săptămâni, infectată cu COVID și internată în același salon de spital cu mama sa.

Familia Celiei a fost lovită crunt de temutul virus. Atât artista, cât și sora și mama sa au fost în stare gravă. Cântăreața a împărțit același salon de spital cu mama sa și a asistat la chinurile prin care a trecut cea care i-a dat viață. 


”Două zile n-am dormit deloc din disperarea de a o pierde pe mama. Aveam impresia că trăiesc într-un film. Am stat două săptămâni și două zile în spital. I-au pus o perfuzie încât să-i țină inima stabilă, și după ce s-a terminat perfuzia la jumătate de oră a început din nou fibrilațiile, o rugam și o imploram din inimă. Ea chiar se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece. A fost la un pas de moarte”, a spus Celia la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Celia, momente de groază. 2 săptămâni în spital, cu COVID: „A fost un coșmar pentru mine”

 

Din fericire, mama artistei a trecut cu bine peste acest episor. În schimb, Celia, care are doar 36 de ani și nici afecțiuni asociate, spune că a rămas cu probleme intestinale în urma infectării. 

 

”Nu m-aș fi gândit nicio secundă că o să trecem prin așa ceva, nu credeam că eu care am 36 de ani, sora care are 38 de ani. Am făcut o pneumonie, am luat tratament acasă, dar din păcate ziua a 6-a și a-7a eu n-am mai reușit să-mi scad febra. (...) Eu am dezvoltat un sindrom intestinal, nu știu exact cum o să scap de el, nu este deloc ușor și ok, dar virusul ăsta e foarte pervers”, a mai spus Celia la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel