Celia, momente de groază. 2 săptămâni în spital, cu COVID: „A fost un coșmar pentru mine”

Celia, foto Instagram
Descriere foto: Celia, foto Instagram

Cântăreața Celia a fost internată două săptămâni în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Întreaga familie a artistei a fost pozitivă și spune că a trăit un coșmar. 

Celia a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital, în care le mulțumește medicilor și asistentelor care au tratat-o pe ea și pe familia ei. Artista a fost internată în Spitalul din Deva, după ce a fost depistată cu COVID-19 și starea ei s-a înrăutățit. 

”Experiența COVID-19 a fost un cosmar pentru mine/noi.Totuși, n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni

Am fost internați mai bine de două săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela cea care ține închegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa.

În momentele de disperare în care simți că-i pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplător, mulțumiri enorme promptitudinii Dr cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. Desemenea, enorme mulțumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistenței angelice care mi-a devenit bună prietenă, Garofița Vizitiu, și întregii echipe, regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele, vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune.

Vă mulțumim din inima tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu!

Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, a scris Celia, de pe patul de spital.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 apr 2021, 09:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience