Cele mai mari trăsnăi făcute de Ozana Barabancea în copilărie: „Am luat o mamă de bătaie de la tata” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Ozana Barabancea, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Ozana Barabancea, la Oracolul Vedetelor

Ozana Barabancea și-a adus aminte de unele dintre cele mai amuzante întâmplări din copilărie.

Ozana Barabancea s-a bucurat de o copilărie extrem de frumoasă, fără lipsuri materiale și cu doi părinți exemplu. Astfel, artista își aduce aminte cu nostalgie, dar și cu amuzament de cele mai frumoase clipe petrecute în copilărie, când punea adesea la cale fel de fel de evenimente, care se sfârșeau, în mod evident, și cu o bătaie din partea tatălui său. Invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, DC News, artista ne-a povestit câteva dintre cele mai memorabile întâmplări prin care a trecut încă de la o vârstă fragedă. 

„Trebuie să vă spun cum eu la 5 ani eram în chiloți, cu un sac de pânză cu jucării și mă jucam în fața blocului. Vine cineva și îmi spune „Hai să mergem la cuptorul de aur, să luăm aur”. Atât mi-a trebuit, am strâns jucăriile, le-am pus pe umăr și așa în chiloți, m-am urcat în tramvai și m-am dus la cuptorul de aur. Și, când colo, era pâine. „ Ce-i asta?”, „Pâine”, „Păi cum pâine, că eu vreau aur”. Și au început toți să râdă de mine și evident că am luat o mamă de bătaie de la tata, nu mi-a mai trebuit mie cuptorul de aur câte zile am avut.”, a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Citește și: Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO

S-a urcat pe acoperișul blocului cu 10 etaje

Aceea nu a fost însă singura amintire pe care Ozana Barabancea o are din perioada copilăriei. Artista își amintește cu amuzament cum odată s-a urcat pe acoperișul unui bloc de 10 etaje, fiind extrem de fericită că-și poate saluta bunica și sora de la înălțime. Aceasta însă nu a premeditat nicio clipă pericolul, fiind mult prea inocentă pentru a se gândi la vremea aceea la ideea de moarte. 

„Eram într-un bloc cu 10 etaje și am urcat acolo sus unde nu ai voie să mergi, puteai să cazi. Și eu m-am aplecat și am zis „Mamaie, Mihaela” (sora mea), puteam să cad într-o secundă. Evident că ele au dat colțul, ca să nu le văd și au venit lângă mine și m-au tras. Mi-am luat o porție de bătaie de la tata și sora mea m-a explicat de ce era periculos, eu eram atât de inocentă încât nu mă gândeam că pot să cad.”, ne-a mai spus aceasta.

VEZI și: Lecția pe care Ozana Barabancea a primit-o de la mama sa: „Nu am înțeles mult timp ce înseamnă asta”. Femeia a murit când artista avea 14 ani / VIDEO

A furat de la cea mai bună prietenă

Mai mult, solista își amintește cum a furat într-o zi chiar și o gumă de mestecat de la prietena sa bună, întâmplare după care a avut extrem de multe remușcări.

„Aveam curaj, am furat o dată o gumă de mestecat deja mestecată de la prietena mea de la etajul 3. Eu am considerat că este furt, așa proces de conștiință am avut, am zis că fac infarct, cum să fur eu? E o mare rușine, am spus ce am făcut, bineînțeles că mama m-a certat, mi-a ținut o lecție de corectitudine.”, a mai spus ea.

Citește și: Cum era Crăciunul pentru Ozana Barabancea, în copilărie. Artista a făcut confesiuni emoționante: „Mama făcea cozonaci și împărțea la toată lumea”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel