Cum îți afectează părul vopsitul. Mihai Despina desființează mitul: „Este un proces chimic”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Mihai Despina a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt cele mai importante mituri despre vopsit.

Mihai Despina, hairdresser,  a fost invitatul Rominei Băluță, într-o nouă ediție a emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit câteva mituri legate de vopsirea părului. 

Cum îți afectează părul vopsitul

Întrebat cadă se prinde sau nu vopseaua dacă suntem în perioada de menstruație, Mihai Despina a spus că este fals și nu sunt încă dovezi cu privire la această situație. 

”Este fals. Nu s-a demonstrat încă acest lucru și nu avem niciun argument ca să demonstreze lucrul acesta”, a spus Mihai Despina. 

Cât despre deteriorarea părului, Mihai Despina a precizat că părul poate fi afectat doar de decolorare, dar asta doar în cazul în care nu este făcută cum trebuie.

”Vopsitul nu poate deteriora părul, în schimb, decoloratul poate deteriora părul, într-adevăr, dacă nu este făcut cum trebuie și nu este super vizat procesul în sine. ”, a mai spus hairstylistul.

Cât de des ar trebui să îți tunzi vârfurile, pentru regenerarea părului. Mihai Despina: „Este perioada ideală”/ EXCLUSIV

Mit: Vopsitul  părului va încărunți mai repede

”Este fals. Albirea firului de păr se produce din lipsa melaninei în organism și unele persoane cred lucrul acesta, pentru că, vopsindu-se, nu mai văd cât păr alb au. În timp, firele albe de păr se înmulțesc și dacă stau o perioadă mai îndelungată nevopsite spun că le-a albit părul mai rău pentru că s-au vopsit. Este din cauza lipsei de melanină, care încet, încet dispare din organism și apar mai multe fire albe de păr”, a mai spus Mihai. 

Citește și: Cum ne afectează părul, schimbările bruște de temperatură. Mihai Despina: ”Întotdeauna când se schimbă anotimpul, este recomandat să...”/ EXCLUSIV

Mit: Actiunea de vopsire a părului este toxică

”Da, este adevărat! Este toxică, într-o oarecare măsură. Prin vremurile în care au apărut vopselele, până în zua de azi, au evoluat foarte mult produsele, procentul de amoniac a scăzut foarte mult. Nu mai este in nicun caz la fel de toxic ca înainte, pentru că sunt și foarte mult produse pe bază de ingrediente naturale, ingrediente organice sau chiar 100% naturale. Dar, într-adevăr, este un proces chimic, cu un procentaj mic”, a explicat Mihai Despina. 

Vezi interviul integral mai jos: 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel