Cele mai importante aspecte după care eşti evaluat la prima întâlnire. Lidia Fecioru: "Ştim din prima cu cine stăm de vorba"

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele mai importante aspecte după care eşti evaluat la prima întâlnire.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3 CNN despre cele mai importante aspecte după care eşti evaluat la prima întâlnire.

"Un psiholog spunea că o femeie îşi dă seama în primele 10 secunde dacă să aibă o relaţie cu bărbatul din faţa ei sau nu.Deci, doar atât îi trebuie unei femei să scaneze un bărbat. Ştie dacă va fi sau nu bărbatul vieţii ei.  Sunt patru lucruri mari care fac regula celor 10 secunde. Un psiholog spunea că noi, oamenii, când interacţionăm cu cineva, stim cu cine stăm de vorbă din prima. Primul lucru după care eşti evaluat la prima întâlnire este dantura. Dinţii pot spune foarte multe despre o persoană. Pot spune despre acea persoană dacă bea, fumează sau dacă nu se odihneşte.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru, leac pentru creșterea fertilității: „Pentru cuplurile care îşi doresc copii”

Lidia Fecioru: "Zâmbetul îţi dă o lumină aparte"

"Totodată, o dantură cariată mai spune şi că omul respectiv este neglijent. Acum, nu trebuie să-ţi pui dantură de zirconiu, dar îţi poţi repara dantura şi din materiale mai ieftine.

De multe ori, oamenii se zgârcesc pentru ei. Ar găsi să facă orice cu acei bănuţi, pe care i-ar putea da pe dinţi. Se spune că dinţii se strica la persoanele care sunt bârfitoare. Bârfitul este o cauză a stricării dinţilor.Zâmbetul sănătos şi deschis îşi pune amprenta. Astfel că zâmbetul este al doilea lucru după care eşti evaluat pentru prima dată.

Zâmbetul îţi dă o lumină aparte şi o stabilitate interioară. Oamenii care râd au şi un simţ al umorului foarte mare. Sunt oameni care râd de ei înşişi şi sunt foarte haioşi. Se spune că pe aceşti oameni te poţi baza în viaţă.

Vorbirea este cel de-al treilea lucru după care eşti evaluat când cunoşti pe cineva. O voce piţigăiată este cruntă. De multe ori, te uiţi la persoană şi parcă vocea nu se potriveşte cu ambalajul. Cu toate acestea, vocea se aseamănă cu persoana. Vocea reflectă şi caracterul.

Încrederea în sine este alt lucru după care eşti evaluat la prima întâlnire. Felul în care te tratezi tu pe tine, aşa te vor trata şi ceilalţi. Dacă tu te laşi comandat de toată lumea, te vor comanda şi cei care vor veni după cel care te-a comandat primul. Trebuie să ne vindem foarte scump în viaţă.

Încălţămintea, al patrulea lucru după care eşti evaluat la prima întâlnire. Cartea de vizită a unui om este încălţămintea, dantura, unghiile şi urechiile.", a mai spus bioenergoterapeutul.

Citește și: Lidia Fecioru, sfat pentru a repara relaţia, după ce ai înşelat partenerul: "Nu se caută niciodată în telefon"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel