Lidia Fecioru, leac pentru creșterea fertilității: „Pentru cuplurile care îşi doresc copii”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru vine cu un nou sfat de sănătate. De data aceasta, bioenergoterapeutul dezvăluie leacul care ajută la creșterea fertilității.

Lidia fecioru a fost invitată în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN, acolo unde a explicat ce benficii poate avea sfecla pentru fertilitate, dar și cum se prepară leacul pentru creșterea fertilității. 

 

"Noi nu prea băgăm de seamă cât de benefică este sfecla roşie.

Sfecla roşie este bună pentru îmbunătăţirea calităţii sângelui, pentru curăţarea ficatului, mai ajută şi la eliminarea apei din corp. 

Totodată, pentru cuplurile care îşi doresc copii, sfecla roşie ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi la creşterea producţiei de spermă.


Se ia 1,5 kg de sfeclă roşie. Se curăţă şi se taie în patru. Cubuleţele de sfeclă se pun la fiert în 2 litri de apă. 

După ce a fiert un ceas, se adaugă o lingură de zahăr şi una de oţet. Fierbem totul la foc mic.

Băutura obţinută o punem la frigider. Se ia câte 30-40 de ml, de 3 ori pe zi, înainte de masă. Mai putem lua şi 2, 3 bucăţele de sfeclă fiartă.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Sfecla ajută și la topirea lipoamelor de grăsime

"Sunt foarte mulţi oameni care au lipoame de grăsime. 

Sfecla roşie topeşte aceste lipoame. Spălăm sfecla, o dăm pe răzătoare şi o punem pe lipoame.

Învelim cu o faşă pe care o lăsăm peste noapte. Să facem chestia asta de vreo 3, chiar 4 ori. Lipoamele se vor sparge şi va ieşi lichid de acolo.

Poate ne este frică să ne prezentăm la medic. Acum sunt tot felul de metode. Dacă aceste lipoame sunt prea mari, doar chirurgical se pot scoate.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Ceaiul care crește fertilitatea

Într-o altă ediție a emisiunii Adevăruri Ascunse de pe Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru femeile care vor să rămână însărcinate.

„Am un leac pentru femei, ceaiul din seminţe de pătlagină. 

Se pune o lingură de seminţe verzi sau uscate, la un pahar de apă. Se fierbe 3 minute şi se lasă la infuzat timp de 15 minute. 

Este bun pentru trombe înfundate, anexite, dureri de ovare, dar şi pentru îmbunătăţirea spermatozoizilor. Este foarte bun pentru femeile care vor să facă copii, dar şi pentru bărbaţi", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel