Lidia Fecioru, sfat pentru a repara relaţia, după ce ai înşelat partenerul: "Nu se caută niciodată în telefon"

Data publicării:
Lidia Fecioru/ Captură Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru/ Captură Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit cum îți repari relația, după ce ai înșelat partenerul. 

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3, cele mai importante sfaturi pentru a repara relația, după ce ai înșelat partenerul. 

"De obicei, femeile iartă mai mult. Aş putea să spun că îşi văd şi interesul. Multe nu ies din relaţie pentru copii. Nu fac paşi de a rupe relaţia.

Sunt şi femei cărora le este frică să rămână singure.

Avem 10 sfaturi pentru cei care vor să resusciteze relaţia, deşi am văzut cazuri când soţia şi-a înşelat soţul cu cel mai bun prieten, ca să se răzbune.

El a hotărât să o ierte, însă atunci când venea momentul să facă dragoste, acesta îşi amintea. Nu a putut trece peste. Până la urmă au divorţat. Deşi, el a făcut primul pas în a trăda.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru: "99% din aceste relaţii extraconjugale sunt cauzate de neglijenţa de acasă"

"Dacă vrem să reparăm relaţia, primul pas este să rupem relaţia extraconjugală. Partenerii îşi caută în cealaltă relaţie satisfacţia sexuală şi apoi restul lucrurilor. 

99% dintre aceste relaţii extraconjugale sunt cauzate de neglijenţa de acasă. De foarte multe ori, ni se pare că imediat după ce ne-am căsătorit, celălalt ne aparţine şi nu mai are nevoie de aceleaşi trebuinţe.

Al doilea punct ar fi să-şi asume responsabilitatea. Indiferent de motivele trădării trebuie să-ţi asumi acel pas. Nu să vii să spui că din vina ta, că m-ai neglijat şi tot aşa. 

Nu ai cum să fii cu sufletul şi nici cu trupul lângă partenerul tău dacă gândul îţi e în altă parte.

Te duci şi îi spui soţuluisoţiei că o iubeşti, nu îi cauţi niciodată în telefon. Ţie ţi-ar plăcea să-ţi caute cineva în telefon?! Nu! Deci, nu faci asta niciodată. Înseamnă că tu cauţi un motiv de ceartă atunci.

Un soţsoţie care se duce la biserică, care îşi iubeşte părinţii şi are grijă de ei, este cel mai bun soţ/soţie pentru tine şi cel mai bun tată/mamă pentru copiii tăi.

În momentele de genul acesta, noi trebuie să ne luăm orgoliul şi să-l facem ghemotoc. Orgoliile nu duc la nimic. Trebuie să discutăm cu partenerul.

Al treilea sfat este să ne ţinem promisiunea. Dacă promiţi că nu mai trădezi, să respecţi asta. Nu mai repeţi. Dacă ai promis că vei fi acolo, aşa să fie.

Să ai răbdare să se vindece rana partenerului. Nu ştie nimeni câte răni avem în suflet. Oamenii cei puternici îşi ţin zâmbetul pe faţă.

Partenerii să comunice mai mult. Când stai în casă şi nu mai ai nimic de discutat este o problemă. Toţi stau pe telefoane. Acasă să mai lăsăm telefonul şi să ne mai uităm în ochii partenerului.

Comunicarea este despre nevoile celuilalt. Poate vrea ceva de la tine. Nu le vei afla niciodată dacă nu discuţi. 

Oferă-i partenerului tău spaţiu, este un alt sfat. Fără gelozii, fără reproşuri. Oferă spaţiu ca să primeşti şi tu. 

Acum poţi merge la un ajutor specializat. Nu este o ruşine să vrei să-ţi salvezi familia.

Fii dispus să ierţi. Dacă spui nu te iert niciodată e ca şi cum ţi-ai şi semnat sentinţa de divorţ. Gândeşte-te înainte. Nu e puternic cel care a căzut, ci cel care a căzut şi s-a ridicat.

Să înţelegi motivele pentru care ai înşelat. Să te ierţi şi să te detaşezi de această problemă. Toată lumea ne învaţă să iertăm şi nimeni nu ne învaţă să nu rănim. Niciodată nu uităm. 

Răzbunarea nu e bună. Victimele infidelităţii caută adesea răzbunarea sub formă de infidelitate. 

Să ţinem cont de dorinţele intime ale partenerilor. Multe relaţii s-au destrămat din această cauză. Femeile au tendinţa să pedepsească bărbaţii în acest sens. Se supără şi stău supărate. Apoi se plâng că sunt înşelate.

Bărbaţii sunt cel mai docil animal. Când îl ai cu mâncarea în mână, cere-i ce vrei. Cum îl dresezi?! Cu mâncare. Cu dulceaţă.

Cine nu trece cu vederea, să ierte şi să-şi asume responsabilitatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel