Cele 7 alimente pe care le poți congela oricând. Ce trebuie să știi despre cum se păstrează și cum se dezgheață

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cele 7 alimente pe care le poți congela, pot fi, astfel folosite pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cele 7 alimente pe care le poți congela, pot fi utilizate pentru o perioadă mai lungă. Astfel, se reduce risipa alimentară. Un chef împărtășește care sunt cele 7 alimente care pot fi congelate - inclusiv brânză, ciuperci și ouă. O modalitate de a reduce prețul cumpărăturilor de la supermarket este să aruncați mai puține alimente la gunoi și să le congelați în schimb.

Bucătarul-șef ne împărtășește care sunt alimentele care pot fi congelate - inclusiv brânză, ciuperci și ouă.

Când trebuie să congelezi alimentele

Congelarea în ziua cumpărării poate crește considerabil durata de depozitare și mulți ar putea fi surprinși să afle că ciupercile, avocado, spanacul și multe alte alimente proaspete pot fi congelate fără a sacrifica calitatea.

Primele 7 produse pe care oamenii vor să știe dacă le pot congela sunt brânza, laptele, ciupercile, ouăle, cartofii, bananele, orezul, dovleacul.

Expertul bucătar expert Anna Williams a oferit sfaturi în ceea ce privește congelarea acestor alimente.

”Risipa de alimente este ceva cu care ar trebui să începem cu toții să fim creativi - este o abilitate. Cu toții ar trebui să fim creativi atunci când gătim și, în timp ce facem cumpărăturile, să fim atenți la ce avem în dulapurile de acasă”, a spus Anna Williams, potrivit Express.

Brânză

”Brânzeturile tari sunt cele mai bune pentru congelare, deoarece rețin mai puțină umiditate. Cel mai bun mod de a congela brânza este într-o pungă de depozitare a alimentelor bine închisă, astfel încât să intre sau să iasă cât mai puțină umiditate. Asigurați-vă că strângeți înainte de a sigila complet, astfel încât tot aerul să fie aspirat”, a explicat Anna.

Citește întreaga știre pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel