Cele 4 vârste între care facem cu toții o confuzie. Când și de ce ne îmbolnăvim, de fapt, și de ce vârsta nu este un motiv al bolii. Prada: Nu faptul că trăim mult e problema

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cele 4 vârste între care facem cu toții o confuzie. Înțelesul cuvântului vârstă. Când și de ce ne îmbolnăvim, de fapt, și de ce vârsta nu este un motiv pentru boli.

S-a luptat mult timp cu îmbătrânirea, s-a căutat soluția pentru o viață cât mai îndelungată și fără probleme. Ei bine, una dintre soluții a fost oferită de Ana Aslan, devenit brand internațional.

Oamenii din întreaga lume trăiesc mai mult. În prezent, majoritatea oamenilor se pot aștepta să trăiască până la 60 de ani și chiar mai mult. Fiecare țară din lume se confruntă cu o creștere atât a numărului, cât și a proporției de persoane în vârstă în cadrul populației.

Până în 2030, 1 din 6 persoane din lume va avea 60 de ani sau mai mult, potrivit OMS.

Deși această schimbare în distribuția populației unei țări către vârste mai înaintate, cunoscută sub numele de îmbătrânirea populației, a început în țările cu venituri ridicate (de exemplu, în Japonia, 30% din populație are deja peste 60 de ani), în prezent, țările cu venituri mici și mijlocii sunt cele care se confruntă cu cele mai mari schimbări. Până în 2050, două treimi din populația mondială de peste 60 de ani va trăi în țările cu venituri mici și mijlocii.

 

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel