Marina Voica regretă că nu a devenit mamă: „Nu am fost niciodată fericită și nu o să fiu”. De ce nu a făcut copii

MArina Voica, captură video Tiktok, Cristina Șișcanu
Descriere foto: MArina Voica, captură video Tiktok, Cristina Șișcanu

Marina Voica a făcut mai multe dezvăluiri de suflet în cadrul podcastului Cristinei Șișcanu.

Marina Voica și-a deschis sufletul și, într-un interviu extrem de sincer, a vorbit despre lucrurile care i-au marcat viața, dar și despre regretele pe care le poartă în fiecare zi cu ea. Artista a avut două căsnicii, Viorel Teodorescu, cel de-al doilea soț, stingându-se din viață în anul 1981. Acesta a fost răpus de o boală necruțătoare, lăsând-o pe solistă cu un mare regret în suflet. Mai mult, chiar dacă la vremea aceea cei doi păreau că formează relația ideală și că bărbatul pur și simplu o divinizează, Marina Voica spune că toată perioada trăită alături de regretatul soț a fost una foarte tumultoasă și plină de obstacole.

„Nu am fost niciodată fericită și nu sunt și nu o să fiu niciodată. Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată. Nu am fost bine în căsnicie, a fost tumultoasă. Nu a fost fidel, murea după femei.”, a declarat Marina Voica în cadrul emisiunii realizate de Cristina Șișcanu.

VEZI și: Marina Voica a văzut marea pentru prima dată la 24 de ani. Cu ce impresie a rămas artista: „Mi s-a făcut rău când am văzut așa ceva”

Regretă că nu are copii

Chiar dacă pe atunci, Maria Voica nu concepea ideea de a fi mamă, acum, artista trăiește cu acest regret în suflet. Fostul soț și-ar fi dorit acest lucru, însă solista nu era pregătită pe atunci să facă acest pas, chiar dacă în sinea sa știe că ar fi fost o mamă exemplară. 

„Nu am vrut niciodată copii, el își dorea foarte mult. Aş fi fost o mamă bună. Și iată-mă pe mine ca frunza în vânt, când l-am pierdut pe Viorel să mă lovească toată lumea, de a doua zi. Eu am cunoscut atunci senzația de deprimare. Atâtea minciuni.”, a continuat ea.

VEZI și: Marina Voica, îngenuncheată de durere la un an de la moartea fratelui său: „Eu încă nu pot să îmi revin că el nu mai este. Până în ultimul moment, el mă considera...”

@cristinasiscanu

 

♬ sunet original - CristinaSiscanu

Cum s-a cunoscut cu Viorel

În trecut, Marina Voica povestea și cum a luat naștere povestea de dragoste dintre ea și al doilea soț, Viorel. Bărbatul o văzuse pe artistă la televizor, când s-a prezentat cu o identitate falsă, pentru a-i cuceri inima. Vedeta nu a mai fost interesată însă ulterior de aceste detalii, întrucât pasiunea și iubirea erau deja prea mari.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Pâna la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie“, mai spunea ea, potrivit revistatango.

Tot despre regrete vorbea și în trecut artista, când spunea faptul că va avea întotdeauna pe conștiință faptul că nu a oferit aceeași cantitate de iubire pe care a și primit-o, din partea foștilor parteneri de viață.

“N-am dat prea multă atenție și afecțiune celor doi soți, care m-au iubit mai mult decât viață. Au tânjit după dragostea mea și eu nu le-am oferit destulă. M-am jucat, am fost nepăsătoare. Singura mea scuză a fost că mi-a plăcut să fiu iubita. De fapt nu e o scuză, e o explicație… Nu mai pot repara nimic. Este îngrozitor să trăiești cu asemenea regrete.”, mai spunea aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 14 sep 2023, 09:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience