Marina Voica a văzut marea pentru prima dată la 24 de ani. Cu ce impresie a rămas artista: „Mi s-a făcut rău când am văzut așa ceva”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici

Marina Voica este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Povestea sa de viață impresionează mulți fani. Vedeta își petrece vacanța la Marea Neagră.

La vârsta de 24 de ani, Marina Voica a experimentat pentru prima dată marea în România. Cântăreața a dezvăluit că adoră marea și este încântată că și în acest an a avut ocazia să vină la Marea Neagră, în compania unei prietene apropiate. În zilele cu soare petrecute acolo, artista a avut ocazia să se bronzeze și să se relaxeze pe malul mării. Marina s-a cazat într-o vilă din Eforie Sud. În timpul interviului, vedeta a împărtășit dragostea ei pentru marea albastră, dar și o veste tristă: a trecut printr-o pierdere dureroasă acum un an, când și-a pierdut fratele mai mare.

La 24 de ani, Marina Voica a avut prima experiență la mare în România. Cântăreața a dezvăluit într-un interviu că a fost extrem de dificil pentru ea să vadă marea în copilărie, deoarece orașul natal se afla la câteva mii de kilometri distanță. Visul ei de a vedea marea s-a împlinit abia după căsătoria cu Marcel Voica, devenind astfel Marina Voica și păstrând acest nume și în prezent.

Prima vacanță la 24 de ani

În acest an, Marina Voica a avut o scurtă vacanță la mare. Cunoscuta artistă a petrecut aproape o săptămână pe litoralul românesc în compania unei apropiate. Într-un interviu, vedeta a dezvăluit că a văzut marea în România pentru prima dată după căsătoria cu Marcel Voica. Până atunci, întâlnirea cu marea rămânea cea mai frumoasă amintire a copilăriei, deoarece, născută în partea de Nord a Federației Ruse, marea era pentru ea ca și călătoria pe Lună. Marina Voica și-a împlinit visul și a adăugat această experiență unică în rândul amintirilor sale dragi.

„Cea mai frumoasă amintire a fost când am văzut prima dată marea. Asta a fost în anul 1960. Dar tu trebuie să știi imensitatea țării în care m-am născut. Eu m-am născut în Ivanovo, spre Nord-Est. Ca să ajungi la mare, e foarte greu; țara este așa de mare… cu toate că este înconjurată de oceane. Dar Marea Neagră este unică. Chiar dacă am traversat eu de 12 ori Atlanticul, Marea Neagră a fost singura pe care am ajuns să o văd…”, a declarat Marina Voica, pentru viva.ro.

Fratele era o somitate

În copilărie, cântăreața locuia în Federația Rusă, la o distanță de 4.000 de km de mare, și era puțin probabil ca părinții să o trimită la litoral. Cu toate acestea, visul ei s-a împlinit în cele din urmă și a ajuns în țara noastră, unde susține că este mult mai ușor să călătorești nici măcar 300 de km de la București până la Marea Neagră.

„Era foarte greu să ajung la mare în copilărie, când eram în orașul natal. Fratele meu a fost trimis în tabără, pe atunci, în Crimeea. Exista pe atunci, acolo, celebra tabără de pionieri, de băieți și fete care erau foarte buni la învățătură, cu notele cele mai mari. Așa a ajuns el în tabăra din Crimeea. Fratele meu a fost cel mai bun elev și cel mai bun student… A ajuns profesor universitar, medic cardiolog… O mare somitate a fost fratele meu. Ce îmi lipsește! Acum un an l-am pierdut.”, a mai declarat cântăreața.

Stătea la 4000 de km de mare

Marina Voica a descris dificultățile întâmpinate pentru a ajunge la mare în țara sa natală, deoarece exista o distanță considerabilă de mii de kilometri până la litoral.

„Era greu de imaginat că o să mă trimită cineva de la Ivanovo, la 4.000 de kilometri de mare, ca să o văd. Era foarte departe marea acolo, nu ca aici, în România. La nici 300 de km, ai ajuns la mare. Și ni se pare departe. Deci, eu cu cine să merg? Că eram mică. Apoi, la facultate când am ajuns, la Moscova, era la fel de complicat, pentru că în toate vacanțele mele de studentă sigur că mergeam acasă, la mama. Nici nu concepeam să fac altceva. Nici nu aveam în gând să merg la mare. Pentru mine să merg la mare era ca și când aș fi mers pe Lună.”, a mai declarat celebra cântăreață.

I s-a făcut rău de emoție

Marina Voica a sosit pe litoralul românesc însoțită de bărbatul cu care împărtășește același nume, Marcel Voica. Cei doi s-au cunoscut în timpul facultății la Moscova și au format o legătură puternică care i-a purtat într-o călătorie comună spre frumusețile litoralului românesc.

„Așa că nu am avut cum! Apoi, la facultate, m-am căsătorit cu colegul meu, Marcel Voica, și am venit direct în România. Și așa am văzut eu prima dată marea. Mi s-a făcut rău când am văzut așa ceva. Eu și acum mă uit și așa îmi sare inima de bucurie! La Eforie m-am cazat. Toată ziua am stat la plajă, chiar și azi. Sunt bronzată. În fiecare zi am fost la plajă, în afară de ieri și de alaltăieri, când a fost vânt, frig și ploaie. Sau în ziua în am filmat și am fost ocupată. Dar azi am recuperat totul.”, a completat cântăreața, pentru viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel