Cel mai longeviv festival din România. Alina Mavrodin, mesaj superb: Cred în destinul romanței românești!

Data publicării:
Alina Mavrodin, DC News
Descriere foto: Alina Mavrodin, DC News

Directorul Centrului Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanţei” Târgovişte, Alina Mavrodin, a vorbit, la interviurile DC News, despre cel mai longeviv festival din România.

Alina Mavrodin este și directorul artistic al Festivalului Național „Crizantema de Aur”.

Noua ediție a „Crizantemei de Aur” se va desfășura, pe 23-24 octombrie, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște și va fi transmis live la Etno TV. 

Vineri va avea loc concursul de creație și sâmbătă concursul de interpretare. De asemenea, duminică seară, laureații festivalului vor putea fi revăzuți. 

„Vom fi toți cu măști la repetiții, dezinfectați, vom menține distanța socială. Trebuie să îi dăm acestui festival șansa la continuitate. M-am gândit în toate felurile și emoțiile sunt mari. Poate unii nu înțeleg. Din 1968 și până acum, nimic nu a oprit acest festival. Dar „Crizantema de Aur”, cu atâta decență, eleganță și smerenie, a mers mai departe. Și ne-am luptat să-i dăm chiar și în aceste vremuri grele romanței șansa să ajungă la sufletele oamenilor. E un balsam pentru sufletul românesc”, a spus directorul artistic al Festivalului Național „Crizantema de Aur” la DC News. 

Citește mai multe pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel