Ceaiul care echilibrează tensiunea arterială și te scapă de răceală. Lidia Fecioru: „Cura de tratament este cam de patru luni”

Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un ceai extrem de bun pentru persoanele care au probleme cu tensiunea arteriară.

Lidia Fecioru a prezentat, în cadrul rubricii Leacul zilei, de pe Antena 3un ceai care echilibrează tensiunea arterială şi care ne ajută atunci când suntem răciţi. Bioenergoterapeutul a dezvăluit care sunt concret toate ingredientele de care avem nevoie, pentru prepararea acestui tratament, dar și care este modul de preparare. În final, aceasta recomandă ca ceaiul să fie băut timp de patru luni, pentru persoanele care au aceste probleme, iar mai apoi să fie consumat doar la nevoie.

"Ceaiul de ce de pin este foarte bun pentru tensiunea arterială. Ne putem face o perniţă de ace de pin pe care să o punem la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde, să o încălzim pentru 20-30 de secunde, şi să ne punem comprese când suntem răciţi, la gât, la sinusuri.

Îndeosebi, ceaiul de ace de pin este pentru tensiunea arterială.

Acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin, se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă.

Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute, trecem prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai mai turnăm apă clocotită până ajungem la un litru.

Această cantitate o împărţim în două, câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Pentru două zile ne ajunge. Cura de tratament este cam de patru luni, iar apoi se bea doar la nevoie", a explicat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, despre relaţiile începute pe rețelele de socializare: "Tot înşelat este, tot minciună se numeşte"

Ce beneficii are ceaiul de ace de pin

Ceaiul de ace de pin este folositor pentru a trata:
– boli ale inimii;
– venele afectate de varice;
– oboseala muşchilor;
– scleroza;
– afecţiuni ale rinichilor;
– întăreşte nervii oculari;
– tratamentul pentru ochi se referă la boli care au afectat muşchii conjunctivi ai ochilor;
– tratarea cangrenelor;
– are efect asupra muşchilor netezi care încadrează venele sanguine.

Compuşii organici din ceaiul de ace de pin ajută la susţinerea sistemului circulator şi creşterea de celule roşii din sânge, mărind astfel oxigenarea organelor, stimulând nivelurile de energie şi prevenind anemia, oboseala, durerea musculară şi insuficienţa cognitivă.

Una dintre cele mai comune aplicaţii ale acestui ceai este prevenirea sau tratamentul bolilor respiratorii. În plus, este recomandat pentru calmarea inflamaţiei tractului respirator, care ajută la ameliorarea tusei, durerilor de gât şi a unor afecţiuni respiratorii mai grave, cum ar fi astmul, potrivit sursei citate.

Șase subiecte pe care nu trebuie să le discutăm cu prietenii. Lidia Fecioru: „Partenerul va fi dezamăgit dacă vei da aceste detalii”

Care este planta ce te scapă de herpes

În altă ediției a emisiunii Adevăruri ascunsLidia Fecioru a dezvăluit care este planta minune ce ne poate scăpa de herpers. Specialista promite că această pată roșie inflamată se va retrage instantaneu, dacă respectăm întocmai recomandările făcute.

„Tinctura de valeriană este foarte bună pentru a vindeca herpesul. Când simțim că avem ceva la gură sau în alte părți sau zona zoster, care este virusul herpetic, când începe să ne piște un pic, luăm o vată și tamponăm foarte bine, timp de 2-3 minute cu corvalol de 4-5 ori în acea zi.

Și... la revedere, se retrage instantaneu. Îl găsim la plafar, este tinctură de valeriană. Dacă ne stresăm, putem pune câteva picături în apă și bea, ca să ne liniștim sistemul nervos. Valeriana este și pentru tensiunea arterială, dar în primul rând pentru sistemul nervos", a explicat Lidia Fecioru, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3.

Împachetarea cu folie de aluminiu, MINUNE pentru sănătate. Lidia Fecioru: "Încercaţi două seri la rând şi nu o să vă vină să credeţi"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel