Împachetarea cu folie de aluminiu, MINUNE pentru sănătate. Lidia Fecioru: "Încercaţi două seri la rând şi nu o să vă vină să credeţi"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre folia de aluminiu, care are beneficii miraculoase.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum înlătură folia de aluminiu durerile de picioare. 

"Împachetarea cu folie de aluminiu este foarte bună dacă avem gleznele umflate sau ne dor picioarele sau genunchii.

Luăm folia de aluminiu şi învelim picioarele şi lăsăm peste noapte.

Dacă am avut un traumatism luăm un leucoplast şi pe ea punem două dungi de folie de aluminiu şi o lăsăm acolo. Să vedeţi ce minunăţii face.

Nu ai fi crezut niciodată. Încercaţi două seri la rând şi o să vedeţi.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Planta care vindecă sufletul și mintea și ajută la regăsirea de sine

Lidia Fecioru a dezvăluit planta care vindecă sufletul și mintea și ajută la regăsirea de sine. Este vorba despre  ceaiul de crăițe, leac pentru o serie de afecțiuni.

”Sunt foarte bune ca medicament. Floarea se folosește des la diverse preparate. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru boli de piele cum ar fi psoriazisul sau anumite iritații.

Cum se prepară acest ulei: se pun 150 gr de flori tocate bine într-un borcan de 500 ml. Jumătate de borcan de flori tocate și jumătate cu ulei de floarea soarelui. Se lasă o săptămână, 10 zile la macerat, la întuneric, apoi se strecoară.

Au un miros foarte puternic și sunt importante pentru sistemul nervos, pentru a adormi, pentru a ne vindeca sufletul, mintea. Ajută la regăsirea de sine. Tratamentul de face 2-3 luni: 21 zile cu 7 zile pauză.

Se bea câte un pahar pe tot parcursul zilei. Dacă vrem pentru stomac sau pancreas se pun 2-3 flori la un pahar de apă, deci mai concentrat. Bem ceai din ele pentru că este foarte aromat și bun” a explicat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Dulceaţa care dizolvă pietrele la rinichi

Lidia Fecioru  a dezvăluit dulceaţa care reuşeşte să dizolve cu uşurinţă pietrele la rinichi.

"Acesta este un leac pentru cei care au pietre la rinichi. Aceste pietre la rinichi se dizolvă foarte bine cu dulceaţa de ceapă.

Reţeta este foarte simplă. Se curăţă două kilograme de ceapă şi se toacă. Ceapa o tocăm ca la ciorbiţă. Se adaugă şi două kilograme de zahăr.

Punem totul într-o cratiţă şi amestecăm până se face o pastă galbenă. După ce întreaga compoziţie a prins o culoare arămie, umplem un borcănel cu această dulceaţă. Restul se poate pune la frigider.

Timp de cinci zile luăm câte o lingură de dulceaţă de ceapă atât dimineaţa, cât şi seara. După aceste zile, putem urina într-un recipient. O să vedem pietricelele. Este bună şi pentru răceală", a mai spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel