Cea mai scumpă vacanță în care a mers Cătălin Botezatu. Suma depășește așteptările oricui

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a vorbit despre una dintre cele mai mari extravaganțe pe care le-a făcut.

Cătălin Botezatu are o carieră extrem de solicitantă, care îl ține predominant pe drumuri și care nu-i oferă foarte mult timp liber. Cu toate acestea, celebrul designer își face adesea timp și pentru o vacanță exotică, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a profita de momente unice petrecute alături de prietenii săi. Asta s-a întâmplat și în urmă cu mai mulți ani, când acesta a plecat în aventura vieții sale, în America de Sud. Chiar dacă este știut faptul că destinația nu este deloc una accesibilă pentru buzunarul oricui, designerul a întrecut așteptările tuturor, când a dezvăluit suma de bani pe care a cheltuit-o acolo. 

”Cred că am fost acum vreo 7-8 ani, am fost plecat o lună și ceva în America de Sud. Cred că sunt mai mult, cred că 10 ani.

Am mers până în Brazilia, Argentina, Țara de Foc, Patagonia, în Insula Paștelui, erau prețurile mai mici atunci. Cred că acum s-ar fi ridicat la peste 100 și ceva de mii de euro această vacanță. Am fost cu mai mulți prieteni”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Spynews.ro.

VEZI și: "Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt?" Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu vrea să se însoare

„Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit”

Cu toate acestea, chiar dacă se bucură de o situație financiară extrem de bună și se învârte în cele mai exclusiviste cercuri, Cătălin Botezatu spune că asta nu-l face 100% fericit. Acesta ne spunea recent că noțiunea de fericire constă în cu totul altceva, însă, adesea, fanilor săi nu le arată această latură mai puțin plăcută și neștiută din viața sa.

„În afara faptului că îmi doresc să fiu sănătos, îmi mai doresc să fiu puțin, cât se poate, măcar un dram de fericire. Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit. Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt o imagine publică și trebuie să ai o ușoară mască, nu falsă, dar nici nu poți să apari în fața oamenilor, fanilor, supărat, posomorât, pentru problemele pe care le ai. Oamenii vor să vadă întotdeauna un Cătălin Botezatu urcat pe acel piedestal, lipsit de probleme, dar nu e tot timpul așa.”, a declarat în urmă cu ceva timp Cătălin Botezatu în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Cătălin Botezatu a trăit șocul vieții lui în vacanță. Designerul a fost la un pas să fie mâncat de rechin: "Am văzut coada..."

Ce înseamnă fericirea pentru Cătălin Botezatu

Chiar dacă cercul său de prieteni a fost mereu unul numeros, Cătălin Botezau spune că nu mereu cei care se dădeau a fi sinceri cu el, chiar făceau asta.

„Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin. Fericirea pentru mine este să fii într-un loc frumos, nu neapărat sofisticat, cu persoana pe care o iubești și care să te iubească, așa, simplu, pentru cine ești, nu pentru vedeta Cătălin Botezatu, pentru omul Cătălin Botezatu, care să spună cuvinte frumoase, să aibă simțul umorului, care să se bucure de aceleași lucruri frumoase de care te bucuri și tu. Asta înseamnă fericirea. 

90% dintre oameni nu mai văd omul adevărat, în ziua de astăzi. S-a întâmplat și în anturaj, și între prieteni, în tot ce vrei tu. S-au cernut.”, ne-a mai dezvăluit în exclusivitate Cătălin Botezatu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 iul 2023, 16:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience