Cătălin Botezatu a trăit șocul vieții lui în vacanță. Designerul a fost la un pas să fie mâncat de rechin: "Am văzut coada..."

Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a fost la un pas de tragedie, în vacanță. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri de modă din România. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta iubește vacanțele, ori de câte ori are nevoia. Creatorul de modă a povestit însă că, într-una dintre vacanțele lui, în America de Sud, a avut parte de un șoc. Mai exact, Cătălin Botezatu a fost la un pas să fie mâncat de un rechin.

Cătălin Botezatu a trăit șocul vieții lui în vacanță

Cătălin Botezatu a povestit că a văzut moartea cu ochii, după ce a fost la un pas de a fi devorat de un rechin. Designerul a recunoscut că nu a ascultat recomandările ghidului turistic, astfel că și-a pus viața în pericol. 

"Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud (...) am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă. Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune. Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yacht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn. La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat.", a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars. 

Cătălin Botezatu muncește foarte mult, astfel că vacanțele sunt destul de rare. Acum, creatorul de modă se pregătește pentru săptămânile modei la New York și la Paris.

"Nu am planuri de vacanță vara asta, la iarnă. Toată vara, până în octombrie, la sfârșit, am prezentări de modă, din septembrie sunt săptămânile modei la New York și la Paris, cu târgurile aferente, poate din noiembrie ceva. Dar și când o fi ...", a spus Cătălin Botezatu.

Ritualul care îl ajută pe Cătălin Botezatu să se mențină tânăr

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum se menține Cătălin Botezatu în formă, dar și ce ritualuri de îngrijire are. Astfel, designerul vestimentar a mărturisit cum ține semnele îmbătrânirii la distanță. Cătălin Botezatu a declarat că folosește tot felul de tratamente și gomaje, mai ales că are o piele destul de uscată. 

„Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care  aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tăi unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere,  indiferent că pedichiura îți este la vedere sau nu, eu zic că este imperios necesar să ai pedichiura curată. Pielea picioarelor, de altfel, este foarte importantă, pielea călcâiului este foarte importantă, tocmai de aceea merg și fac o pedichiură, fac și gomaj, și tot felul de tratamente și masaje de întreținere a pielii de pe picioare. Eu am  și o piele mai delicată în sensul că îmi spuneau „crocodilul”, am o piele destul de uscată și absoarbe tone de cremă', a spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 iun 2023, 11:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience