Ce face Andreea Bănică în fiecare dimineață, deși nu este indicat de către medici. Artista a dezvăluit secretul siluetei de invidiat: „Așa este organismul meu setat”

Data publicării:

Andreea Bănică a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat. 

Andreea Bănică se numără printre vedetele care se mândresc cu felul în care arată. Recent, artista a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în cea mai bună formă. Într-o sesiune de întrebări pe instagram, vedeta a mărturisit că nu poate niciodată să mănânce dimineața, deși este recomandat acest lucru. Prima masă a acesteia este la prânz și nu mănâncă niciodată același fel de mâncare. 

Ce face Andreea Bănică în fiecare dimineață, deși nu este indicat de către medici

“Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat.

Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

Se teme de operațiile estetice

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a dezvăluit ce părere are despre operațiile estetice. Vedeta spune că și-ar dori să își dacă astfel de intervenții chirurgicale dar se teme mult, așa că amână acest moment.

„Ei, s-ar vedea lucrurile astea (n.r. operațiile estetice), nu mă ascund după deget, nu am de ce să mint. Mă duc la tratamente faciale, îmi hidratez tenul foarte bine, cu tot felul de tratamente cum pot și când am timp tocmai pentru a-mi menține tenul cât mai sănătos și cât mai tânăr. Sunt atâtea tratamente pe care poți să le faci… Dacă m-aș opera, aș spune “am făcut asta.


Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința”, a dezvăluit Andreea Bănică pentru CIAO.ro. 


Andreea Bănică spune că odată cu vârsta sânii ei nu mai sunt la fel de fermi și acesta ar fi motivul pentru care ar apela la o operație estetică, dar se teme mult de intervenție. Specialiștii i-au recomandat acesteia să poartă sutien chiar și pe timp de noapte. 


„Am sâni, dar am și 43 de ani, și mă gândesc că mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte să am copii. Pielea nu mai e fermă, ori cât sport ai face, nu are cum să îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene. Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie să port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus că trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Motivul pentru care Andreea Bănică poartă sutien când doarme

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru vocea ei, dar și pentru sinceritatea de care dă dovadă. La 43 de ani, artista este deținătoarea unui corp aproape perfect. Deși are două nașteri, Andreea Bănică a reușit să se mențină în cea mai bună formă a ei. Cu toate astea, cântăreața se confruntă cu o problemă. Mai exact, medicii i-au recomandat să poarte sutien chiar și atunci când doarme, deși nu este adepta lor.

„Am sâni, dar am și 43 de ani, și mă gândesc că mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte să am copii.

Pielea nu mai e fermă, ori cât sport ai face, nu are cum să îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene.

Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie să port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus că trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic!”, a zis ea pentru Ciao.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience