Cea mai mare minciună legată de știrea că prințesa Kate are cancer. Atenție la vaccinul pe care a ales să-l facă între Pfizer, Moderna și AstraZeneca!

Data actualizării: | Data publicării:
Kate Middleton. Sursă foto: Reuters Marketplace
Descriere foto: Kate Middleton. Sursă foto: Reuters Marketplace

Zilele trecute am aflat cu toții că prințesa Kate are cancer.

Imediat conspiraționiștii au făcut o legătură TOTAL FALSĂ între vaccinul împotriva Covid-19 și cancer, spunând că boala i-a fost produsă de ser. Dar repetăm: Nimic mai fals! 

În primul rând, conspiraționiștii s-au făcut singuri de râs neștiind cu ce ser a fost vaccinată prințesa Kate.

 

„Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost diagnosticată cu cancer – există o probabilitate mare să aibă cancer Turbo, cauzat de vaccinurile ARNm COVID-19 pe care le-a făcut în 2021”, a spus un așa zis medic, doar că ce nu știe acest medic este că... sunt șanse extrem de mari, adică 99%, ca prințesa Kate să se fi vaccinat cu AstraZeneca. Acest vaccin nu folosește ARNm. Oricum nu contează cu ce s-a vaccinat pentru că nu există nicio legătură între vaccinuri și cancere.

 

ARNm vine de la molecula de acid ribonucleic mesager (ARNm) care oferă celulelor „instrucțiuni“ pentru producerea de proteine.

Spre deosebire de majoritatea vaccinurilor care conțin o bacterie sau un virus slăbite sau inactivate, vaccinurile ARNm folosesc ARNm în loc de o bacterie sau un virus.

Corpul uman produce ARNm în mod natural și are nevoie de el pentru a produce proteine vitale.

Dar revenind la serul cu care s-a vaccinat prințesa Kate, acesta sunt șanse 99% să fie AstraZeneca. Vaccinurile Johnson & Johnson și AstraZeneca-Oxford Covid-19 sunt vaccinuri cu vectori virali.

 

Deci conspiraționiștii nici măcar nu știu cu ce s-a vaccinat prințesa Kate, dar lansează teorii false special create pentru a speria populația.

 

Amintim că și premierul britanic Boris Johnson a anunțat că s-a vaccinat cu AstraZeneca.

 

De asemenea, și Ducesa de Cornwall s-a vaccinat cu AstraZeneca. A dezvăluit chiar ea.

 

În orice caz, nu contează ce vaccin a ales fiecare dintre noi. Un lucru este cert: vaccinurile nu cauzează cancer. O spune orice medic care nu este conspiraționist.

 

ARNm poate schimba ADN-ul?

 

 

Nu. Vaccinurile COVID-19 realizate cu ARN mesager sau ARNm nu interacționează deloc cu ADN-ul.

Când vaccinul ARNm este introdus în organism, acesta interacționează cu celulele pentru a produce proteine. Nu intră în nucleu, care este „centrul de control“ al unei celule; în nucleu se află materialul genetic, ADN-ul.

Odată ce celulele responsabile cu răspunsul imun au folosit instrucțiunile, ele descompun ARNm, iar acesta iese din organism în câteva săptămâni.

 

Lucrurile sunt simple și le poate înțelege orice om, chiar și un elev de clasa întâi: niciun vaccin nu provoacă niciun cancer - fie că este vaccin produs de Pfizer, AstraZeneca sau Moderna.

 

În altă ordine de idei, și Ferdinand I al României a avut cancer galopant. Bănuiesc că nu trebuie să mai zicem că... nu, nu era vaccinat împotriva Covid-19. Vezi aici detalii: https://www.spectacola.ro/cancer-galopant-in-familia-regala-regele-care-a-murit-in-urma-unui-cancer-rapid-la-colon_37950.html

 

 

 

VEZI ȘI: Prof. Dr. Irinel Popescu: Cine are așa ceva, în mod cert, va dezvolta un cancer. Declarația a fost făcută după ce s-a aflat că prințesa Kate are cancer:

https://www.spectacola.ro/prof-dr-irinel-popescu-cine-are-asa-ceva-in-mod-cert-va-dezvolta-un-cancer-declaratia-a-fost-facuta-de-ce-s-a-aflat-ca-printesa-kate-are-cancer_37859.html

 

VEZI ȘI: Dacă până și prințesa Kate are cancer, cum ne putem noi, oamenii simpli, să ne apărăm? Răspunsul marelui profesor Irinel Popescu:

https://www.spectacola.ro/daca-pana-si-printesa-kate-are-cancer-cum-ne-putem-noi-oamenii-simpli-sa-ne-aparam-raspunsul-marelui-profesor-irinel-popescu_37838.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel