Cea mai mare frică de care Amme nu poate scăpa: „Nu pot să o tratez. Am zis că nu o să mai trăiesc” / video

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Amme ne-a dezvăluit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, care i-a lăsat și o trumă adâncă.

Artista Amme a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola, acolo unde a făcut mai multe confesiuni din viața personală neștiute de publicul larg. Printre aceste lucruri, cântăreața ne-a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa, dar și care este motivul pentru care s-a ales cu această temere, pe care o are încă din copilărie și de care pur și simplu nu poate scăpa. 

„Eu am claustrofobie, nu pot să o tratez, cred că fug de ea, am pățit odată ceva. În primul rând, tatăl meu are și el claustrofobie. El lucra la uzină și când era mai tânăr l-au închis într-o chestie de fier, în care se schimbau, l-au lăsat câteva ore acolo și l-au găsit aproape leșinat. 

El de atunci nu mai urcă cu liftul și eu cred că atunci când eram mică auzeam mereu asta, ne-am blocat de multe ori și în primele luni de relație cu soțul meu, aveam vreo 23 de ani atunci, m-am blocat 22 de minute în lift și atunci am zis că nu o să mai trăiesc niciodată, nu mai aveam semnal, aer, am leșinat aproape, nu mai aveam aer.”, a declarat artista Amme, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola.

Citește și: Detalii inedite din culisele serialului „Clanul”. Ce sacrificii face Denis Hanganu: „Asta e, de fapt, greul” / VIDEO

Îi este foarte frică și de apă

Claustrofobia nu este singura frică cu care se confruntă vedeta, după cum ne-a mai dezvăluit aceasta. Este vorba și despre frica de apă și nu pentru că Amme nu ar ști să înoate, ci pur și simplu pentru că artista se simte nesigură în larg, aflată pe o bucată mică de lemn care nu garantează siguranța, în viziunea sa. 

„Mi-a mai fost frică și de apă, când am mers cu prietenii în Zanzibar, iar când am văzut că bărcile oamenilor erau o bucățică de lemn, iar ei aveau un metru înălțime, m-am dat jos, am mers prin ocean jumătate, vedeam cum intră apă în barcă, ei nu au pățit nimic, dar eu am intrat în cel mai mare atac de panică.”, ne-a mai spus ea.

Citește și: Mitul din teatru și actorie, demontat de Denis Hanganu, actor principal în Clanul: „E o prostie. Să nu crezi când îți spune cineva asta” / video

Amme a apelat la terapie

Pentru a-și învinge toate traumele și pentru a fi cât mai bine cu propria persoană, artista a apelat de ceva vreme la terapie. Astfel, specialista i-a spus că toate fricile pe care le are sunt, într-un fel sau altul, fondate, având o explicație la bază.

„Terapeuta mea mi-a zis că e lipsă de siguranță, când sunt pe apă, sunt pe o bucățică de lemn, când sunt în lift, pentru că nu am geam.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel