Ce trucuri folosește Mădălina Ghenea pentru un posterior de covorul roșu. Actrița a dezvăluit antrenamentul cu care se menține în formă VIDEO

Mădălina Ghenea a impresionat o lume întreagă cu frumusețea ei. Mulți găsesc o asemănare incredibilă între actrița româncă și Sophia Loren. Nu doar chipul vedetei captează atenția, ci și trupul. Picioare kilometrice, talie de viespe și un posterior perfect sculptat. 

Mădălina Ghenea are 31 de ani, este mămică singură și a cucerit o lume întreagă cu fumusețea ei. Bărbați celebri, precum Gerard Buter și Leonardo Di Caprio, au dorit să o aibă la braț. Actrița a preferat să rămână singură după despărțirea de Matei Stratan, tatăl fetiței sale și să își concentreze atenția asupra micuței Charlotte și a carierei. Timpul liber și-l dedică antrenamentelor, pe care recent le-a împărtășit cu fanii ei.

 

Frumoasa actriță se antrenează din greu la sală, lucrand mai mai multe grupe musculare, însă ateția maximă este pe fesieri. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

La 1,79 de metri  înălțime și 55 de kilograme, am putea spune că Mădălina Ghenea este întruchiparea perfecțiunii. Actrița nu este însă de aceeași părere și spune că are și ea defecte, printre care celulită și puțină burtică. 

 

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea s-a filmat complet naturală: „Am celulită și puțină burtă, nu am fundul perfect”

 

”Adevărul este că sunt o persoană normală, nu am picioare kilometrice, am celulită și puțină burtă, nu am fundul perfect, dar poate că cei 20 de ani de muncă m-au învățat cum să pozez și să-mi ascund defectele. Prefer să o arăt pe Mădălina care nu pozează și nu este retușată, fără filtre, într-un videoclip selfie în oglindă. Recunosc că de multe ori mi se întâmplă să văd fotografii făcute în aceeași zi, în același loc, dar din unghiuri diferite, obiective diferite și să arăt ca o persoană complet diferită. (...) Dar, în cele din urmă, cei care mă cunosc știu cine sunt cu adevărat și adevărul este că realitatea este mult mai importantă decât lumea virtuală”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 ian 2021, 21:16 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience