Mădălina Ghenea s-a filmat complet naturală: „Am celulită și puțină burtă, nu am fundul perfect”

Data actualizării: | Data publicării:

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Pe bună dreptate, românca seamănă izbitor cu Sophia Loren, are picioare kilometrice și un trup sculptat perfect. Modelul nu este însă de aceeași părere și a hotărât să își filmeze „presupusele defecte”.

Deși postările ei de pe rețelele de socializare reflectă, în mare, apariții din filme sau din reviste de modă, celebrul model a hotărât să se filmeze nemachiată, purtând un costum de baie simplu. Vedeta a vrut să le arate fanilor că nu este perfectă și le-a explicat că majoritatea fotografiilor ei sunt făcute de profesioniști. 

 

”Întotdeauna am încercat să explic în postările mele că, în spatele unei coperte, în spatele unei fotografii perfecte, există o armată de oameni, make-up artiști, stiliști, există un fotograf, există lumini potrivite sau nu...”

Mai mult, vedeta vrea să se schimbe părerea celor care o consideră perfectă și spune că și ea se luptă cu problemele oricărei femei. 

”Adevărul este că sunt o persoană normală, nu am picioare kilometrice, am celulită și puțină burtă, nu am fundul perfect, dar poate că cei 20 de ani de muncă m-au învățat cum să pozez și să-mi ascund defectele. Prefer să o arăt pe Mădălina care nu pozează și nu este retușată, fără filtre, într-un videoclip selfie în oglindă. Recunosc că de multe ori mi se întâmplă să văd fotografii făcute în aceeași zi, în același loc, dar din unghiuri diferite, obiective diferite și să arăt ca o persoană complet diferită. (...) Dar, în cele din urmă, cei care mă cunosc știu cine sunt cu adevărat și adevărul este că realitatea este mult mai importantă decât lumea virtuală”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel