Ce superstiții are Denise Rifai. Vedeta nu s-a mai abținut și a spus tot: „Nu îmi vine să cred că povestesc!”

Data publicării:

Denise Rifai a dezvăluit ce superstiții are. 

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. În cadrul unui interviu recent, oferit pentru ego.ro, vedeta recunoaște că are câteva superstiții în care crede. 

Ce superstiții are Denise Rifai

Prezentatoarea TV recunoaște că are câteva superstiții în care crede. Una dintre ele este faptul că nu se întoarce niciodată din drum, chiar dacă uită ceva acasă. 

“Nu o să le spun! O să spun doar una. Ar trebui să dau din casă, nu! Deci, am o speță. Când uit ceva și plec, aoleu, eu nu mă mai întorc! Nu îmi vine să cred că povestesc! La un moment dat am auzit pe cineva care povestea: “Dacă ieși din casă și te întorci, te așezi pe un obiect, scaun sau canapea, iar apoi pleci iar!”. Nu vreți să știți! Vin, mă așez! Mai am, dar atât zic! Ca și cum sunt acasă, plec din nou. (n.r. se așează pe un scaun dacă se întoarce din drum)”, a declarat Denise Rifai, pentru ego.ro

Denise Rifai: „Ce ghinion să îmi aducă?”

Chiar dacă are câteva superstiții în care crede, Denise Rifai susține că nu crede că există ceva ce i-ar putea aduce ghinion. 

“De toate, oriunde, oricând, oricum! La mine o călătorie de 2 zile este ca și cum aș călători pentru 2 luni. Nu îmi lipsește niciodată nimic! Am de toate. Nu există așa ceva! (n.r. obiecte care să îi aducă ghinion) Ce ghinion să îmi aducă?”, a mai spus prezentatoarea TV. 

Vedeta recunoaște că este atrasă de tot ce este frumos, însă este foarte atentă la raportul calitate preț.

“Eu credeam că sunt cheltuitoare, căci sunt o femeie căreia îi plac hainele, poșetele, pantofii, parfumurile, bijuteriile. Depinde cu cine te compari! Sunt cea mai cumpătată dintre prietenele mele. Eu, la bază, sunt economist. Îmi place ca banul să circule în economie. Pe de altă parte, sunt cumpătată, căci îmi place să plătesc raport calitate preț. Am niște criterii. În primă instanță, sunt femeie, o femeie care iubește frumosul!”, a mai spus vedeta. 

Cum se menține Denise Rifai în formă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Denise Rifai arată impecabil. Vedeta a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă, dar și la ce alimente a renunțat definitiv. 

„Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus. Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.”, a declarat Denise Rifai, potrivit ciao

Citește și: Denise Rifai, portretul bărbatului ideal. De ce niciunul dintre admiratori nu se ridică la standardele vedetei: „Am nevoie de atenţia şi de căldura lui”

S-a zvonit că i-a furat iubitul Ramonei Olaru, iar Denise Rifai a reacționat: „Voi comunica deschis și asumat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel