Ce spune Tavi Clonda despre kilogramele în plus ale Gabrielei Cristea: ”I-am spus să slăbească. Ea mă acuză că...”

Data publicării:

Tavi Clonda a vorbit despre problema kilogramelor în plus pe care o are soția sa.

Gabriela Cristea a declarat în repetate rânduri faptul că-și dorește să slăbească, însă nu reușește nicicum. Vedeta este într-o continuă dietă, încercând prin diferite modalități să scape de kilogramele în plus. Prezentatoarea își dorește să ajungă la silueta pe care o avea înainte de cele două nașteri, însă se pare că acest lucru este destul de greu de realizat. Tavi Clonda este însă de altă părere. Soțul prezentatoarei spune că aceasta este atrăgătoare indiferent de numărul kilogramelor, însă Gabriela Cristea nu este de aceeași părere. Acest lucru a trezit și discuții în contradictoriu între cei doi, întrucât vedeta crede că artistul o minte, doar pentru a se simți bine. 

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport', a spus Tavi Clonda pentru PlayTech.

Te poate interesa și: „Mă înșela pe banii mei”. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader: „Lucram de luni până sâmbătă inclusiv”

Ce spunea Gabriela Cristea, cu privire la kilogramele în plus

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea se plângea în fața fanilor de faptul că nu reușește nicicum să scape de kilogramele în plus. Vedeta se arăta a fi ajunsă în culmea disperării din cauza faptului că dietele nu funcționează. Ea spune că în această perioadă încearcă să se axeze pe un regim cu deficit caloric, cu speranța că acesta va da roade.  

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am și reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.”, spunea Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citește și: Gabriela Cristea, dramă de nedescris: „Ne-a rupt sufletul în două.” Durerea care a dus-o la capătul răbdării

 

Mai mult, vedeta ține cont și de hidratarea corespunzătoare, întrucât știe cât este de important acest lucru. Totuși, sportul a fost lăsat pe planul doi, recunoaște Gabriela Cristea, care spune că nu mai are energia necesară pentru a se focusa și pe acest aspect. 

„Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super. Pe lângă asta, beau minimum 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, continua ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel