„Mă înșela pe banii mei”. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader: „Lucram de luni până sâmbătă inclusiv”

Data publicării:

Gabriela Cristea a oferit noi detalii din timpul căsniciei cu Marcel Toader. 

Gabriela Cristea a făcut noi dezvăluiri din timpul căsniciei cu Marcel Toader, într-un moment destul de tensionat în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Toată lumea știe deja că vedeta a trăit extrem de multe traume în acele vremuri, când a fost jignită, înșelată, ba chiar și agresată sub diferite forme. Căsnicia dintre cei doi a durat doar cinci ani, însă a fost suficient timp ca prezentatoarea să fie marcată pe viață. Prezentă în platoul emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea le-a dezvăluit concurenților faptul că fostul ei soț o înșela chiar din banii pe care aceasta îi producea. Vedeta spune că muncea de dimineață până seara pentru a aduce un venit stabil familiei. 

„M-am enervat acum că deja mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toți… Doamne iartă-mă ca să zic așa. Mă trezeam la ora 07:00 și veneam la 22:00. Nu aveam timp nici să respir și lucram de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei. Și mă înșela pe banii mei.”, a spus Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

Te poate interesa și: Cu ce boală se confruntă Gabriela Cristea, din cauza epuizării: „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi”

 

Gabriela Cristea, mărturisiri emoționante în cadrul emisiunii

În altă intervenție, Gabriela Cristea povestea despre abuzurile pe care le-a îndurat de-a lungul celor cinci ani, cât a fost căsătorită cu Marcel Toader. Totuși, când a reușit să spună „stop”, prezentatoarea spune că a fost cea mai puternică versiune a ei, pe care a întâlnit-o vreodată. 

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.(…) Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez', a declarat Gabriela Cristea în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii'.

Citește și: Gabriela Cristea, ajunsă în pragul disperării. Vedeta nu reușește să slăbească, deși în trecut se lăuda cu rezultate miraculoase

 

Gabriela Cristea, drama de nedescris

Dramele Gabrielei Cristea nu s-au oprit aici. Când l-a întâlnit pe Tavi Clonda, vedeta și-a dat seama că el este bărbatul ales și că trebuie să-și întemeieze o familie cu acesta. Totuși, în momentul în care cei doi au decis să devină părinți și au sperat că copilul va fi unul sănătos, au avut parte de o întâmplare extrem de nefericită.

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experienţă sufletească ce ne-a rupt sufletul în două. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrem de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată și a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înțeles. După ce m-am bucurat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi dă drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură. 

În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmplă un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise din evoluţie”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Viva!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel