Ce spune Dana Săvuică despre căsătorie, la 8 ani de la divorț: „Am tras concluziile”. De ce nu se expune cu actualul iubit

Data publicării:

 Dana Săvuică a dezvăluit mai multe informații din viața sa sentimentală.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat în anul 2016, după o relație de iubire de 25 de ani, dintre care 22 au fost oficial soț și soție. Lucrurile dintre cei doi s-au terminat în condiții amiabile, aceștia având împreună și un copil. Ceva timp mai târziu, vedeta a crezut într-o nouă poveste de dragoste și i-a dat șansa unui nou bărbat să o facă fericită și să intre în viața sa, lucru care a rămas valabil până în ziua de astăzi. Totuși, chiar dacă Dana Săvuică își trăiește în continuare viața în lumina reflectoarelor, aceasta a decis să-și țină ascunsă de ochii curioșilor povestea de dragoste, iar diva are și o explicație.

Probabil că experiențele trecute au făcut-o pe Dana Săvuică să realizeze faptul că lucrurile trăite discret sunt și cele mai frumoase, întrucât, spune ea, oamenii au tendința să vorbească adesea în necunoștință de cauză.

”Nu se vede nici la televizor și nici pe paginile mele de social media. Eu vreau ca această parte a vieții mele să rămână așa mai discretă, mai intimă, cumva ferită de ochii lumii, că lumea nu are ce face și uneori vorbește în necunoștință de cauză, așa că o las mai pe discreție”, a spus Dana Săvuică pentru spynews.ro.

VEZI și: Nouă despărţire în showbiz-ul românesc. Florin Ristei confirmă că nu mai este într-o relație cu Noemi Hedman: „Sunt supărat, mi-e dor de ea”

Cum a fost viața de după divorț

Chiar dacă oamenii tind să-și dea adesea cu părerea, mai ales când vine vorba de o persoană publică, Dana Săvuică spune că nu fost pusă la zid de cei din comunitatea sa, după divorț. Există, însă, păreri negative și mai controversate pe care le primește adesea, recunoaște vedeta, dar ele fac referire la anumite lucruri din viața de zi cu zi ale Danei Săvuică.

”Legat de latura aceasta, nu neapărat. Chiar și după divorț au fost destul de ok, lumea nu s-a băgat. Uneori mai sunt comentarii mai mult legate de mine, că la vârsta asta ar trebui să mă comport într-un fel sau altul, atât”, a mai zis ea.

Citește și: Leac pentru tratarea tusei. Se prepară simplu. Lidia Fecioru: „Face foarte bine”

Ce spune despre o nouă căsnicie

Chiar dacă bărbatul din prezent o face fericită, Dana Săvuică nu mai ia în calcul o nouă căsnicie. Vedeta spune că a experimentat acest lucru la momentul potrivit, iar un simplu act nu demonstrează legătura strânsă sau nu întărește sentimentele dintre doi oameni. Astfel, aceasta oferă tuturor garanția că nu o să mai îmbrace din nou rochia de mireasă. 

”Nu, pentru mine căsnicia nu validează iubirea dintre două persoane. Am fost acolo și am tras concluziile și nu mă mai interesează să mă mai mărit”, a mai zis vedeta pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Cafeaua băută pe stomacul gol duce la gastrită? Mihaela Bilic dezvăluie dacă acest obicei te poate îmbolnăvi sau nu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel