Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau: „Lucrurile iau altă turnură”

Data publicării:

Carmen Harra a dat verdictul cu privire la relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una plină cu suișuri și coborâșuri, care i-au făcut pe cei doi să treacă de la extaz, la agonie. Dacă acum ceva timp, blondina se visa din nou mamă alături de afacerist și de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, acum cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Astfel, cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a dezvăluit care sunt șansele cuplului celebru pe viitor și unde va evolua relația.

„Atâtea modificări la fata asta, mie nu-mi place să mai comentez viața oamenilor, pentru că dacă spun ceva care nu le convine, se supără pe mine. Adevărul este unul sigur. Ea intră în martie într-un an karmic, un an foarte puternic pentru ea. O să aibă multe surprize. Înseamnă că tot ce a experimentat în ultimii 16 ani ies acum la lumină, toate relațiile, situațiile la care ea nu a găsit o rezolvare, lucrurile iau altă turnură.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Cum sărbătoresc Larisa Iordache și Cristian Chiriță luna iubirii și cine e mai romantic în cuplul celor doi

„El are probleme serioase anul acesta”

Mai mult, Carmen Harra anunță un an destul de zbuciumat pentru Gabi Bădălău, care va avea diferite probleme de rezolvat în perioada următoare. Astfel, dacă Bianca își poate găsi în viitor echilibrul, bărbatul poate rămâne destul de debusolat în fața situațiilor din viața sa. 

„Relația cu el, care a avut atâtea urcușuri și coborâșuri, rămâne o relație complementară, temporară. El are probleme serioase în anul acesta, iar ea probabil că va încerca să se detașeze de situația lui, pentru că se gândește ca imaginea ei să nu fie afectată. Un verdict este că relația lor nu mai are foarte mult timp în viitor, ea o să se mute în altă direcție, iar el o să rămână debusolat. Tot ce i se întâmplă lui acum nu este un accident.”, a continuat celebra clarvăzătoare. 

Citește și: Obiceiul care-l ajută pe actorul George Mihăiță să se mențină într-o formă fizică perfectă, la 75 de ani: „Toată viața am făcut așa”

Urmează un an dificil și pentru Bianca Drăgușanu

Nici pentru Bianca nu va fi un an prea ușor, spune Carmen Harra, care mărturisește că blondina va trebui să se confrunte cu toate problemele nerezolvate din trecut. Cât despre relația cu Bădălău, în ciuda dorinței sale de a lupta pentru dragoste, bărbatul s-ar putea să nu aibă același scop, mai spune ea. 

„Ea se confruntă cu toate problemele ei pe care le-a lăsat în aer, nu le-a rezolvat și de asta s-a trezit dintr-o relație, în alta. Relația asta se blochează undeva karmic și nu mai poate merge mai departe, se creează circumstanțe care împiedică relația să evolueze. Nu știu cât și-ar dori el, dar ea și-ar fi dorit să găsească o stabilitate în relația asta. Înțelepciunea ne lipsește când punem în față iubirea.”, mai spune Carmen Harra.

Te-ar putea interesa și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel