Cum arată ținuta perfecta pentru Andreea Străvoiu: "De obicei mă orientez...”

Sursă foto: Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Spectacola

Andreea Străvoiu se bucură de un real succes cu noua sa emisiune. Fosta concurnetă de la „Bravo, ai stil!” încă este pasionată de unul dintre domeniile care i-au produs o traumă.

Andreea Străvoiu a atras atenția publicului prin participarea sa în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!, unde concurentele demonstrează excelență în domeniul modei. Cu determinare, Andreea a reușit să își exprime viziunea în cadrul competiției.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că Andreea a dezvoltat propria ei emisiune, în care explorează cele mai pitorești colțuri ale țării noastre. Misiunea acestei aventuri este de a promova frumusețea peisajelor românești și potențialul artistic pe care îl dețin acestea.

O ținută care îi arată formele

Andreea ne-a vorbit, în exclusivitate, despre ținuta cu pene și dantelă pe care a avut-o cu ocazia unui eveniment monden. După cum a precizat și în cazul Bravo, ai stil!, vedeta a ales o vestimentație pe placul său care să arate formele.

„Mi-am pregătit ținuta, cu greu, că așa suntem noi fetele, ne agităm mult. Dar e o seară perfectă zic eu. Am zis să fie ceva mai potrivit pentru mine, dar de obicei mă orientez către rochii care îmi plac, nu țin cont de ceva anume. Dacă se poate să fie scurtă e perfect, dacă e lungă, iarăși. În principiu ar trebui să fie strâmtă pe corp să arate formele.”

Încă stă cu ochii pe fete

Vedeta încă este cu ochii în patru pentru a vedea ce face competiția în ceea ce ține de modă.

„Sunt mereu cu ochii pe toate fetele. Vreau să văd care sunt tendințele și cine, cum s-a îmbrăcat. Normal, apreciez în general, nu critic, nici nu îmi doresc, dar nici nu sunt în măsură. Femeile au o frumusețe aparte, deci nu cred că poate fi ceva criticat. Mă uit să văd alte ținute care au fost pe podium sau pe covorul roșu.”, a spus aceasta, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Este sensibilă

Deși nu îi place conflictul și se declară o persoană sensibilă, Andreea a înaintat cu hotărâre în competiția celebră.

„Am ieșit mult mai puternică de la „Bravo, ai stil!”. Eram o persoană sensibilă, retrasă, nu-mi plăcea să intru în conflict, să mă afirm, dar așa am conștientizat că în viață nu e nimic ușor, trebuie să te afirmi, să lupți pentru ideile, principiile tale, și cred că asta am învățat din competiție. M-a călit foarte tare pentru ceea ce urma să întâlnesc în București, dar spre norocul meu am întâlnit doar oameni buni, care m-au ajutat și asta mă bucură foarte tare. În momentul de față, am rămas cu o mică traumă după „Bravo, ai stil!”, cu hainele, pentru că am mereu ideea că nu trebuie să greșesc cu o ținută, trebuie să fie perfectă. Mă gândesc mereu că e Maurice Munteanu sau Raluca Bădulescu în fața mea și mă jurizează.”, a declarat Andreea Străvoiu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, difuzată la Spectacola și DC News.

Are o emisiune

Vedeta are un real succes cu emisiunea sa de la Kanal D, ROventura, acolo unde călătorește și gătește în cele mai fascinante colțuri ale României.

„Momentan, nu mai există concurență pe segmentul acesta de turism, așa că noi ne bucurăm să vedem că acest proiect are succes. Oamenii merg în locurile în care am fost și noi și cred că asta e cea mai mare bucurie. Sunt trei ani și jumătate de când călătoresc așa și e foarte greu să aleg doar un loc. De fiecare dată când am ocazia spun că am fost foarte impresionată când am ajuns la Cazanele Dunării, mi-a plăcut mult Bucovina, Delta Dunării am descoperit-o tot aici. Recent, am fost în Țara Hațegului.”, a continuat aceasta.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 16 iun 2023, 16:15 | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience