Ce spune Ana Morodan despre rezultatul probelor biologice, la șase luni de la accidentul rutier: „Nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri”

Data publicării:

Ana Morodan a făcut noi declarații despre rezultatul probelor biologice, la șase luni de la accidentul rutier.

În urmă cu șase luni, Ana Morodan a trecut prin momente dificile,  când a fost prinsă la volan de autorități după ce consumase alcool și anumite substanțe nepotrivite. Acest lucru a lăsat urmări destul de serioase asupra Contesei Digitale, care a conștientizat atunci că se confruntă cu o reală problemă și că trebuie să ia imediat atitudine, pentru a-și recăpăta sănătatea mintală. 

Ce spune Ana Morodan despre rezultatul probelor biologice, la șase luni de la accidentul rutier

Acum, vedeta susține că rezultatul probelor bilogice au ieșit negative, atât la alcool, cât și la droguri. 

„A fost o zi complet nefastă. Eram atât de agitată, cu atâtea lucruri pe cap. Îmi suna telefonul în continuu, din toate direcțiile. Acum vorbeam agricultură, apoi mută-te pe construcții… Efectiv, nu am mai ținut minte câte pastile am luat. Sunt puse în bucătărie, pe niște tăvițe de argint. Și când intram în bucătărie să-mi mai pun apă, eu tot mai luam câte una. Nu mi-am mai dat seama, efectiv. Repet, nu sunt o imbecilă să spun că sunt nevinovată. Nu, am dat-o de gard.

Dar oamenii trebuie să înțeleagă două lucruri. Mai întâi, nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri. Eu nu am condus apoi xanaxată prin oraș. Am fost oprită de poliție, nu am vrut să suflu. După care m-am urcat în mașină, fiind trimisă să ajung la accidente ușoare. M-am urcat înapoi la volan și am mai condus doar vreo 300-400 de metri. Apoi nu am mai condus!', a spus ea, potrivit cancan.ro.

Ana Morodan: „Nu mai știam de mine efectiv. Eram împărțită în foarte multe locuri'

Ana Morodan susține că i-a crescut numărul de fani, pe rețelele de socializare, după incidentul prin care a trecut. Totodată, vedeta a mărturisit că a avut susținerea multor oameni, printre care și a colegilor de breaslă. 

„Nu, din contră! Mi-au crescut urmăritorii! Au fost foarte multe persoane și publice care m-au susținut. De aceea am și făcut apoi acea campanie în care am vrut să le mulțumesc oamenilor că mi-au fost un suport. I-am rugat să-mi scrie despre businessurile lor, apoi le-am postat, fără niciun ban. Ca-n orice scandal, a fost și bine și rău. Nu sunt o persoană neasumată, așa a fost să fie. Mi-a prins bine din foarte multe puncte de vedere. Nu mai știam de mine efectiv. Eram împărțită în foarte multe locuri', a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Ana Morodan și-a angajat șofer personal

Acum, Ana Morodan a rămas fără permisul de conducere, motiv pentru care și-a angajat un șofer personal. 

„Nu mai am permis, dar nici nu-mi mai trebuie să conduc. Am șofer personal. Sunt într-un punct ok din viața mea. De ce să nu-mi asum greșelile? Așa cum ne asumăm victoriile, trebuie și eșecurile. Noi toți, ca persoane publice, trebuie să face asta. Nu poți numai cu aplauze. Acesta e mersul!', a încheiat ea.

Citește și: Ana Morodan, adevărul despre incidentul cu poliția: „Nu știu cum am ajuns în mașină. Nu am avut control asupra mea”

Adrian Brâncoveanu a plecat de urgență în Israel. De ce a luat iubitul Andreei Marin această decizie: „A stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel