Ce se întâmplă în organism când bei vin alb. Ce este ”furia” vinului alb. De ce femeile sunt mai afectate

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ce se întâmplă în organism când bei vin alb. Femeile sunt mai afectate după ce au consumat vin alb.

Ce se întâmplă în organism când bei vin alb. Se știe că vinul alb îi face pe oameni să se enerveze, să flirteze sau pur și simplu să le fie somn, dar de ce? Unii experți spun că zaharurile adăugate ar putea fi de vină, dar alții spun că este vorba de alcool. 

De ani de zile, femeile se plâng chiar de această ”furie a vinului alb”. Unele au fost chiar descrise ca transformându-se brusc în ”monștri” după câteva pahare de vin alb. Dar bărbații nu sunt imuni la acest fenomen.

”Problema este aceeași pentru bărbați ca și pentru femei. Vinul alb este renumit pentru că îi face pe oameni mai cocheți și mai agresivi sau pur și simplu mai somnoroși, stricând seara. Unii cred că de vină sunt zaharurile adăugate, în timp ce alții susțin că este vorba pur și simplu de conținutul de alcool care îi face pe oameni să o ia razna”, a precizat terapeutul Georgia Foster, care conduce programul The Drink Less Mind, potrivit Daily Mail.

Citește întreaga știre pe DC MedicalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel