Ce se întâmplă în creier atunci când murim: Lumini albe și rude de mult pierdute. Deși cei dragi ai noștri au ochii închiși, creierul lor poate reda unele dintre cele mai frumoase momente

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Ce se întâmplă în creier atunci când murim. Ce au descoperit oamenii de știință.

Ce se întâmplă în creier atunci când murim. Oamenii de știință au făcut noi cercetări despre ce se întâmplă cu creierul oamenilor în timp ce aceștia mor. Activitatea undelor gama a fost demonstrată la doi pacienți fiind asociată cu conștiința.

Oamenii de știință au împărtășit noi dovezi pentru a arăta ce se întâmplă cu creierul oamenilor atunci când aceștia mor, oamenii pe punctul de a muri raportând lumini albe și văzând rude de mult pierdute, potrivit unui articol publicat în Supereva.

Experții au spus că activitatea a fost înregistrată în partea creierului legată de vise, halucinații vizuale în epilepsie și stări alterate de conștiență.

 

Ce se întâmplă în creier atunci când murim

Ei au analizat patru pacienți care au murit după ce au suferit un stop cardiac în timp ce activitatea lor din creier era măsurată printr-o electroencefalogramă (EEG). Toți cei patru erau în comă, nu răspundeau, iar suportul lor de viață a fost întrerupt cu permisiunea familiilor lor, când s-a stabilit că nu mai aveau îngrijiri medicale.

 

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel