Lidia Fecioru, obiceiuri de care trebuie să scăpăm pentru a ne găsi sufletul pereche

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt obiceiurile de care trebuie să scăpăm pentru a ne găsi sufletul pereche.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a mărturisit că unul dintre motivele pentru care nu reuşim să obţinem ceea ce dorim este că de multe ori alegem din disperare. Aceasta a dezvăluit și care sunt obiceiurile la care trebuie să renunțăm pentru a ne găsi sufletul pereche.

"Sunt oameni care nu pot trăi singuri, începi să fie disperaţi, iar atunci aleg în disperare de cauză, "ca în precedenta relaţie. Facem exact aceeaşi greşeală. De asemenea, facem o mare greşeală când punem persoana cealaltă pe un piedestal. Nu trebuie să-l divinizăm pe celălalt. 

Prima greșeală: atunci când divinizăm o persoană, începem să nu ne mai iubim

Şi aceasta este prima greşeală, pentru că atunci când divinizăm o persoană, începem să nu ne mai iubim", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

În felul acesta, ne călcăm în picioare toate dorinţele şi visele, iar totul se întâmplă din frica de a nu-l pierde pe celălalt.

După divinizare, apare apoi şantajul emoţional din partea celuilalt. "Iar aceasta nu este o iubire adevărată, este doar fantezia creierului nostru", atenţionează Lidia Fecioru.

După ce partenerul se trezeşte la realitate, se rupe relaţia. 

"Nu trebuie să fii nici prea bun, că oamenii de la prea multă bunătate se strică, la fel ca merele", mai precizează bioenergoterapeutul.

"În relaţie, la fel ca în toate, trebuie să avem o măsură şi să ne păstrăm fiecare un spaţiu intim al nostru.Important e să nu căutăm perfecţiunea, pentru că ea nu există. În felul acesta, trecem şi peste ce simte sufletul şi nu e bine, mai" spune specialista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 mai 2021, 16:54 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience