Leac pentru sărăcie. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: cuvintele pe care trebuie să le scoți din vocabularul tau

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit care sunt cuvintele care stau în calea bogăției.

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru avertiează că anumite cuvinte pot atrage o energie negativă asupra portofelului tău. 

Mai exact, gândirea negativă ne împiedică să atingem bogăția, prin îndepărtarea speranței că vom reuși. 

 

Nu porni niciodată la drum cu gîndul că "nu am bani pentru asta", avertizează Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Iubirea de sine. 7 efecte uimitoare. Lidia Fecioru: „Trebuie să nu ne pese de gura lumii”

Potrivit celor doi experți, dacă îți dorești un lucru nu te crampona niciodată de prețul lui, chiar dacă nu ai banii. Pornește cu setarea mentală „eu acest lucru îl voi avea”. Indiferent cum vei face și cât va dura. Dacă ne setăm negativ, nu vom reuși niciodată.


Iată care sunt cuvintele care aduc sărăcia

 

"Nu voi câștiga niciodată atâția bani" este o frază limitativă, a cuiva care nu își face planuri mari și se plafonează.

"Doar hoții câștigă, oamenii cinstiți nu" - asta e o etichetare a vremurilor noastre, folosită de părinți către copii, care demobilizează noua generație. De evitat. Nu doar furând poți deveni prosper. 

"Acești bani sunt pentru zile negre" . Să nu dăm conotații negative, să gândim cu bucurie cum ne vom obține și cheltui banii. 

"Nu îmi place jobul meu, salariul este mic, dar am stabilitate" - aceștia sunt plafonații și invidioșii. Dacă te menții acolo, doar atât vei avea. Îndrăznește mai sus, mai mult!

 

„Banul nu va veni la unul care se vaită”

 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a explicat, în urmă cu câteva luni, care sunt metodele prin care oamenii pot avea noroc mai mare la bani. Faimosul numerolog a subliniat că cei care se vaită mereu, aceia nu vor avea niciodată bani. El este de părere că o gândire pozitivă poate ajuta pe oricine să aibă un trai mult mai bun și lipsit de grijile financiare. 


"Există o lege a reversibilului. Trebuie să înțelegem în primul rând că din ceea ce avem trebuie să știm cum să folosim. Pentru că există oameni foarte risipitori, care nu știu valoarea banului sau care îl câștigă foarte ușor și, la fel, banul câștigat ușor se va pierde ușor.


Cel care nu-i are deja se întreabă ce trebuie să facă. Primul lucru pe care trebuie să-l face este să nu pleci cu negație: "Nu am bani!" Banul nu va veni la unul care se vaită. Dar, dacă eu mă programez să-mi fie bine, să aduc banii în viața mea, trebuie să fac un lucru simplu. Spui: "Am tot ce-mi trebuie ca să fac tot ce-mi place și am tot ce-mi place ca să fac tot ce-mi trebuie".


În momentul în care spui asta, de nouă ori dimineața, înainte de a te da jos din pat și de nouă ori seara, timp de nouă zile, pentru că "nouă" este cifra perfectă a Universului, noi nu facem altceva decât să aducem în viața noastră forța gândului.


În momentul în care începem să primim abia atunci să înțelegem că există o lege a banului, ca să circule banul: dăruiește și vei primi. Iar când începi să ai bani învață să-i pui pe căprării, cum spunea bunica, adică de la valorea cea mai mică în portofel sau în ce îi ții până la cea mai mare. Banii trebuie iubiți, dar nu să-i adorați", a spus Mihai Voropchievici la Antena 3Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 02 iun 2021, 08:25 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience